Lady Gaga s-a afișat complet naturală și a impresionat cu apariția ei

Lady Gaga a împărtășit cu fanii un selfie în care apare complet naturală și fără machiaj.

Lady Gaga s-a afișat complet naturală și a impresionat cu apariția ei

Lady Gaga a împărtășit două selfie-uri fără machiaj pe Instagram, în timp ce se afla în pat. Artista a postat fotografiile pentru a sărbători lansarea liniei sale de produse de beauty, Haus Labs, în Marea Britanie.

Lady Gaga, complet naturală pe Internet

Lady Gaga a declarat că a înființat Haus Labs „ca o companie care este, de asemenea, îndrăzneață și inovatoare în arta și formulele sale, combinând culori frumoase cu ingrediente care iubesc pielea și care fac ca machiajul nostru să fie bun pentru piele.” Astfel, vedeta a împărtășit cu fanii săi un look complet natural și fără machiaj, prin care încurajează frumusețea și încrederea de sine.

„Întotdeauna am fost atât de inspirată de frumusețea și moda din Marea Britanie și de cât de îndrăzneț și inovator este”, a declarat artista pe Instagram.

Nu este singura dată în ultimele luni când Lady Gaga a renunțat la produsele cosmetice. La premiile Oscar din martie, ea a ținut prima pagină a ziarelor interpretând piesa din Top Gun: Maverick, „Hold My Hand”, fără niciun pic de machiaj, la doar câteva ore după ce a pășit pe covorul roșu al ceremoniei de decernare a premiilor cu un look fermecător. Fanii au cerut să afle ce fel de demachiant a folosit înainte de spectacol, mai ales după ce make-up artistul ei, Sarah Tanno, a împărtășit o fotografie cu „urmările.”

În timp ce cântăreața este faimoasă pentru aparițiie controversate și declarațiile sale puternice despre frumusețe, fanii par să creadă acum că arată cel mai bine cu fața lipsită de produse. Când a postat un TikTok pentru a-și prezenta produsele Haus Labs luna trecută, fanii au considerat-o „de nerecunoscut.”

Apariție neașteptată la Premiile Oscar

Interpretarea lui Lady Gaga de la Premiile Oscar 2023 a fost plină de surprize în mai multe privințe. Pentru a interpreta melodia ‘Hold My Hand” din filmul Top Gun: Maverick, care a fost nominalizată și la categoria „Cel mai bun cântec”, artista a optat pentru un aspect simplu, purtând un tricou negru, blugi rupți și pantofi Converse și pare că a renunțat complet la machiaj.

Foto: Profimedia

Apariția ei pe scenă a fost în contrast cu look-ul fermecător pe covorul roșu cu care Gaga, în vârstă de 36 de ani, a impresionat. Ea a renunțat la rujul roșu strălucitor și la machiajul dramatic al ochilor pe care l-a purtat la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar și a optat pentru o rochie simplă și casual, urcând pe scenă în acest nou stil.

„Este profund personală pentru mine. S-ar putea să descoperi că ai putea fi propriul tău erou, chiar dacă te simți distrus în interior”, a transmis Lady Gaga mulțimii despre melodia din Top Gun înainte să înceapă să cânte.

Citește și:
Salma Hayek, complet nemachiată. Cum au reacționat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people