Lady Gaga, dezvăluiri inedite despre cum l-a cunoscut pe logodnicul ei, Michael Polansky: „A fost ceva cu adevărat special”

Lady Gaga a dezvăluit detalii inedite despre cum l-a întâlnit pe logodnicul ei, Michael Polansky.

Lady Gaga, dezvăluiri inedite despre cum l-a cunoscut pe logodnicul ei, Michael Polansky: "A fost ceva cu adevărat special"

Lady Gaga a dezvăluit cum l-a cunoscut pe logodnicul ei, Michael Polansky, și a povestit despre cererea în căsătorie.

Lady Gaga, detalii despre relația cu logodnicul ei

Cântăreața a oferit detalii rare într-un interviu pentru revista Vogue despre cum l-a întâlnit și cum s-a logodit cu Michael Polansky.

Mama artistei, Cynthia Germanotta, l-a întâlnit pentru prima dată pe omul de afaceri datorită unei „colaborări filantropice” și i-a spus fiicei sale: „Cred că tocmai l-am întâlnit pe soțul tău.” Gaga și-a amintit că a gândit: „Nu sunt pregătită să-mi întâlnesc soțul!”

Cu toate acestea, ea a participat la petrecerea de aniversare a lui Sean Parker în septembrie 2019 și a continuat să întrebe despre Polansky până când au fost în cele din urmă prezentați — iar ei au vorbit timp de trei ore.

Omul de afaceri a povestit primele sale impresii într-un interviu, mărturisind că a fost „imediat impresionat de căldura și deschiderea ei”. Cei doi au continuat să vorbească la telefon săptămâni întregi înainte de a merge la prima lor întâlnire, iar apoi s-au îndrăgostit și au petrecut perioada de carantină împreună, în Malibu, California, în timpul pandemiei de coronavirus.

„A fost ceva cu adevărat special”, a spus Gaga. „De când eram adolescentă, am fost concentrată doar pe cariera mea. Dar acel timp mi-a oferit oportunitatea de a mă concentra complet pe relația mea. Am întâlnit o persoană iubitoare și complet susținătoare, care voia să mă cunoască dincolo de Lady Gaga.”

Polansky a fost de acord, adăugând: „Am avut un capitol minunat de o normalitate ciudată, esențială pentru dezvoltarea unei relații reale – plimbări, prepararea cafelei, statul cu câinii, cititul împreună.” Gaga a lăudat apoi partenerul său „inteligent și bun”, spunând că o face „foarte fericită” și a dezvăluit că Polansky a cerut-o de soție în aprilie.

Zvonurile despre logodna lor au început să circule în aceeași lună, când Lady Gaga a fost văzută purtând un inel imens cu diamant în West Hollywood. La Jocurile Olimpice de la Paris, în iulie, ea l-a numit pe Polansky „logodnicul” său.

O sursă a declarat pentru revista People la acea vreme că cei doi erau logodiți de „câteva luni” înainte ca Gaga să confirme.

Aceeași sursă a adăugat că „cei doi au împărtășit vestea fericită cu familia și prietenii apropiați imediat, dar au dorit să păstreze logodna privată în rest.” Artista a fost logodită de două ori înainte, cu actorul Taylor Kinney și cu managerul Christian Carino.

Lady Gaga a asigurat fanii că ea și Polansky „se potrivesc perfect”, în ciuda faptului că viețile lor sunt „foarte diferite.”

„Am fost într-un loc foarte întunecat. M-am luptat mulți ani… Dar totul a început să se schimbe. Pentru că am avut un prieten adevărat care a văzut felurile în care eram nefericită și de ce. Și nu s-a temut să îmi țină mâna cu adevărat. Și să mă cunoască. La un nivel foarte profund”, a mărturisit artista.

Citește și:
Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după nuntă. Dezvăluirea făcută de actriță: „S-au întâmplat niște lucruri…'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people