Lady Gaga, apariție uimitoare alături de logodnicul ei, Michael Polansky, la premiera filmului Joker: Folie à Deux din Marea Britanie

Lady Gaga a strălucit la premiera noului ei film în Marea Britanie.

Lady Gaga, apariție uimitoare alături de logodnicul ei, Michael Polansky, la premiera filmului Joker: Folie à Deux din Marea Britanie

Deși criticii nu au fost deloc blânzi cu ultimul său proiect, Lady Gaga a avut parte de o revanșă spectaculoasă la premiera din Marea Britanie a noului său film, Joker: Folie à Deux.

Lady Gaga, într-o rochie spectaculoasă pe covorul roșu

Artista joacă rolul principal al lui Harley Quinn în acest thriller psihologic, în care Joaquin Phoenix își reia rolul de Joker, viitorul inamic al lui Batman. Lady Gaga a sosit la Cinema CINEWORLD din Leicester Square alături de logodnicul ei, Michael Polansky, arătând spectaculos într-o rochie personalizată creată de Celine, sub direcția lui Hedi Slimane. Aceasta a impresionat prin croiala structurată, umerii masivi și decolteul adânc care îi punea în evidență silueta, în timp ce vedeta s-a bucurat de atenția fanilor.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Ținuta purtată de Lady Gaga pentru promovarea filmului a fost un succes, mai ales după ce precedentul său film, House of Gucci, a fost criticat dur. La premiera Joker, Lady Gaga a optat pentru o coafură scurtă, vopsită într-o nuanță de roșu intens, și un machiaj albastru spectaculos, cu detalii din paiete pe o parte a feței.

Între timp, Michael Polansky a arătat elegant într-un costum negru, completat de o cămașă albă impecabilă și o cravată, în timp ce și-a ținut brațul în jurul viitoarei sale soții. Lady Gaga îl privea cu admirație, etalând inelul de logodnă impresionant, de 8 carate, pe covorul roșu plin de celebrități.

Folie à Deux îl aduce din nou pe ecran pe Joaquin Phoenix, în vârstă de 49 de ani, în rolul lui Arthur Fleck, alias Joker, iar acesta a fost prezent la premieră într-o ținută sobră, compusă dintr-un sacou negru și o cravată.

Acesta este mult așteptatul sequel al filmului Joker din 2019, premiat cu Oscar și care a încasat peste 1 miliard de dolari la nivel global, rămânând cel mai profitabil film clasificat R din toate timpurile. A doua parte, care va fi lansată pe 4 octombrie, îl găsește pe Arthur Fleck internat în spitalul psihiatric Arkham, unde așteaptă procesul pentru crimele sale comise ca Joker. Potrivit unui comunicat de presă, „în timp ce se luptă cu dubla sa identitate, Arthur nu doar că descoperă dragostea adevărată, dar găsește și muzica pe care a avut-o mereu în el.”

Artista și logodnicul ei se pregătesc de nuntă

Lady Gaga și partenerul ei și-au oficializat relația pe Instagram în 2020. Michael Polansky, absolvent al Universității Harvard în 2006, conduce Parker Group, organizația fondată de Sean Parker, creatorul Napster. De-a lungul relației lor, artista și Michael Polansky au fost prezenți împreună la evenimente precum Super Bowl, BAFTA și Critics’ Choice Awards.

Pregătirile pentru nunta lor sunt în plină desfășurare, iar detaliile legale sunt în curs de negociere. Se pare că Lady Gaga dorește un contract prenupțial de 900 de milioane de dolari înainte de a merge la altar, iar Michael Polansky, care are o avere estimată la 600 de milioane de dolari, este de acord cu această decizie.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru In Touch că „ambele părți au multe bunuri, iar un contract prenupțial va clarifica lucrurile.” Potrivit aceleași surse, „Gaga are o avere de 900 de milioane de dolari, așa că este firesc să existe un astfel de acord, iar Michael înțelege asta și nu se opune.”

Citește și:
Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, și-au făcut tatuaje identice. Ce a mărturisit actrița: „Înseamnă foarte mult pentru noi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people