La mai bine de un an de la nuntă, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au ajuns la un acord cu organizatorii evenimentului

În urmă cu mai multe luni, Nelson Peltz a dat în judecată firma care a fost angajată inițial pentru a organiza nunta fiicei sale, Nicola.

La mai bine de un an de la nuntă, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au ajuns la un acord cu organizatorii evenimentului

Miliardarul Nelson Peltz a intentat în urmă cu câteva luni un proces împotriva echipei care s-a ocupat inițial de organizarea nunții fiicei sale, Nicola Peltz, cu Brooklyn Beckham. Evenimentul a avut loc în luna aprilie 2022, iar printre invitați s-au numărat numeroase celebrități, precum Serena Williams, Eva Longoria sau Gordon Ramsay.

Conform Daily Mail, Nelson Peltz a dat în judecată compania Plan Design, căreia i-a încredințat la un moment dat misiunea de a gestiona complexul eveniment. Nicole Braghin și Arianna Grijalba au fost acuzate că au refuzat să returneze avansul de 159.000 de dolari după ce acestea nu și-au dus până la capăt angajamentele față de familia Peltz.

Cu toate astea, se pare că cele două părți au ajuns într-un final la un numitor comun. DailyMail.com a anunțat recent că familia Peltz și Plan Design au rezolvat disputa, compania fiind obligată să facă o donație în numele faimosului cuplu.

„Părțile consideră că această dispută contractuală dintre Nelson Peltz și Plan Design ar trebui să fie rezolvată în termenii conveniți. Ca parte a înțelegerii, PDE va face o donație în numele Nicolei și a lui Brooklyn către Fondul de criză CARE Ucraina. PDE le urează Nicolei și lui Brooklyn Peltz Beckham fericire și o viață prosperă împreună”, se arată într-o declarație comună obținută de publicația PEOPLE.

Plan Design Events, compania celor două organizatoare de nunți, intentase la rândul său un proces împotriva lui Nelson și le-a numit pe Nicola și pe mama acesteia, Claudia, părți terțe. Însă, avocații lui Peltz au declarat că cele două femei nu au fost implicate în contractul inițial dintre Nelson și PDE, deci nu ar trebui să fie implicate în proces, anunță publicația People.

„Conștienti de faptul că cererea lor este frivolă, PDE încearcă să o prezinte în mod fals pe Nicola într-o lumină extrem de negativă pentru a atrage mass-media și pentru a-l presa pe domnul Peltz să renunțe la pretențiile sale bine întemeiate împotriva PDE”, se arăta în documentele depuse de avocații lui Nelson, potrivit People.

Pe de altă parte, PDE a susținut în instanță că mama Nicolei, Claudia, a ascuns față de soțul ei suma pe care a cheltuit-o pentru organizarea nunții și că le-a cerut lui Braghin și Grijalba să păstreze secretul.

„Se crede că Nelson Peltz a plătit peste 100.000 de dolari, plus cheltuielile de călătorie, pentru serviciile de coafură și machiaj ale Nicolei pentru nuntă. Claudia i-a menționat (unuia dintre organziatori) că Nelson nu putea să știe costul coafurii și al machiajului, pentru că altfel „ar fi ucis-o și ar fi fost foarte supărat.”

Cele două organizatoare au mai afirmat și că Nicola și Claudia nu au vrut ca familia lui Brooklyn să fie la curent cu situațiile tensionate care apăreau.

„Atât Claudia, cât și Nicola au insistat ca Victoria Beckham să nu afle despre greșelile interne care au apărut în timpul planificării nunții fiului ei, inclusiv despre greșelile legate de lista de invitați”, se arăta în plângerea depusă la momentul respectiv, anunță People.

Citește și:
Al Pacino și Noor Alfallah s-au despărțit după 3 luni de la nașterea copilului lor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people