La ce vârstă și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani din muzică: „Trebuia să mă duc acolo să cânt o piesă”

Andreea Antonescu și-a dorit de mică să aibă o carieră în industria muzicală.

La ce vârstă și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani din muzică: "Trebuia să mă duc acolo să cânt o piesă"

Andreea Antonescu a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă, iar ea și Andreea Bălan au reușit în formula Andre să creeze un fenomen pentru industria muzicală din România. 

Andreea Antonescu a dezvăluit recent la ce vârstă și-a câștigat primii bani din muzică. La vârsta de șase ani, vedeta a participat la un concurs din domeniul acesta, concurs pe care l-a și câștigat, motiv pentru care a fost răsplătită cu o sumă de bani. 

„Aveam 6 ani. Am participat la un concurs la Radio Galați. Era un concurs de muzică, trebuia să mă duc acolo să cânt o piesă. Am cântat-o, era un concurs mare, la nivel de județ! Am câștigat, îmi amintesc și acum, 1600 de lei, pe vremea aia! Îmi amintesc că îmi doream foarte mult o pereche de încălțăminte cu beculețe și o pereche de jeans puțin prespălați! Câștigând concursul, am reușit să îmi cumpăr lucrurile respective! Eram fiartă pe muzică și atunci mi-am dat seama că din muzică poți să faci un job! Atâta timp cât ești și renumerat, poți să și trăiești!”, a povestit Andreea Antonescu pentru Ego.ro.

Tatăl ei nu a acceptat din prima cariera pe care a ales-o artista. Vedeta a trebuit să facă eforturi pentru a-i demonstra acestuia că își dorește că facă muzică. 

„Primul care a fost de acest gen a fost tata, care a spus clar că fetița lui nu va ajunge niciodată cântăreață ca să i se pună în anumite dresuri bani! Din punctul lui de vedere, acesta era statutul de cântăreață! Atunci, a trebuit să lupt mult cu el și să îi demonstrez că notele mari de la școală nu sunt o întâmplare! A zis că facem un compromis și mă lasă să cânt, el știind foarte bine cum m-au educat amândoi și ce valori mi-au dat, atâta timp cât notele de la școală rămân mari! Asta am făcut!”, a adăugat Andreea Antonescu pentru sursa menționată. 

Fiind cunoscută încă de mică, Andreea Antonescu a întâmpinat mai multe situații dificile, dar care au maturizat-o. Artista a fost invitată în podcast-ul Vin de-o poveste găzduit de Radu Țibulcă, ocazie prin care a făcut mărturisiri despre adolescența ei și despre perioada trupei Andre. Cântăreața a povestit că în acea vreme existau o mulțime de speculații referitoare la viața ei personală, care nu erau adevărate. 

„Eu am învățat încă de când aveam 15 -16 ani, îmi amintesc că ăsta a fost primul meu șoc provocat de presă. Între timp am înțeles și rolul presei și îmi dau seama că fără presă nu existăm. Aveam 15-16 ani, mergeam deja la liceu, eram în Andre și veneau copiii cu ziare, că atunci nu era online, mi le aruncau în față și râdeau de mine că „ți-ai pus silicoane.” Eu habar n-aveam ce sunt acelea silicoane, nu erau atât de în trend cum sunt astăzi, sau că am făcut nu știu câte întreruperi de sarcină, eu având 15 ani. Pe mine m-a impactat foarte tare perioada aia pentru că știam că sunt lucruri total neadevărate și plecam cu ziarele respective la tata, care de cele mai multe ori mă aștepta în fața școlii să mă ducă acasă. Plângând îi spuneam: „Tată, de ce se scriu lucrurile astea?”. Iar el încerca să-mi explice că publicitatea negativă sau publicitatea pozitivă tot publicitate se numește și atunci este bine că se vorbește despre tine. Lucru pe care nu l-am înțeles și mi-a fost foarte greu să-l înțeleg. Dar tocmai pe motivele și principiile astea, am ajuns să realizez că, de fapt, viața mea ține strict de deciziile mele.”

Citește și:
Ce a recunoscut Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu după aproape 3 ani de când formează un cuplu: „Poate ăsta e secretul relației…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people