La ce secrete apelează Elena Gheorghe pentru tenul ei: „Țin cu strictețe”

Elena Gheorghe a spus care sunt secretele ei în materie de îngrijire a pielii.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața are motive să fie mândră de cariera ei muzicală de succes. Vedeta este atentă ca fiecare apariție a ei să fie impecabilă și este la curent cu noutățile în materie de frumusețe. 

Fanele Elenei Gheorghe sunt curioase cum reușește să aibă artista un ten lipsit de imperfecțiuni. Cântăreața a dezvăluit recent care sunt secretele ei în materie de îngrijire și regulile de la care nu se abate niciodată. 

„Țin cu strictețe să mă demachiez, să pun o cremă bună pe fața mea și să fac masaj facial. Mă relaxează, îmi place, nu durează mult și mi se pare că dă niște rezultate foarte, foarte bune. Și mai consider că tot ceea ce vedeți pe fața noastră, în exterior, de fapt, vine din interior, prin alimentație și mai ales printr-o energie bună”, a declarat Elena Gheorghe în cadrul unui interviu pentru Unica.ro.

Cu timpul, Elena Gheorghe a învățat să nu mai pună presiuni pe ea și să îi lase pe oameni să o vadă așa cum este.

„Sunt mai relaxată și mai asumată. Sunt exact așa cum sunt eu. Și asta pentru mine este extrem de bine. Pentru că au fost mulți ani în care am vrut să par mai deșteaptă, să par mai frumoasă, să par, să par, să par, să fie totul perfect. Și acum este momentul în care mă plac fix așa cum sunt. Dacă vă place de mine, bine, dacă nu, e treaba voastră”, a mai spus Elena Gheorghe pentru sursa citată anterior.”

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Impact.ro, Elena Gheorghe a împărtășit câteva detalii cu privire la stilul ei de viață și ce face concret pentru a-și păstra silueta de invidiat. Artista încearcă să aibă o alimentație sănătoasă, să facă sport și să se hidrateze.

„Nici nu știu dacă am niște secrete, doar mă hidratez, merg pe la sală, încerc să mănânc cât mai sănătos și iubesc. Cred că asta este rețeta clasică, care te face să te simți bine.”

Cu toate acestea, Elena Gheorghe a recunoscut faptul că a făcut și o serie de schimbări când vine vorba de alimentație. Artista a dezvăluit ce anume nu mai consumă, dar și care este băutura pe care și-o prepară în fiecare dimineață.

„În primul rând carnea (n.red. a scos), nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit. Practic, mănânci foarte sănătos. În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar”, a povestit Elena Gheorghe într-un interviu pentru Impact.ro. 

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Iulia Vântur după ce, în urmă cu 12 ani, s-a mutat în India: „Mă simt ca acasă aici'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people