La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: „Mi se potrivește”

Alexia Eram a dezvăluit care este proiectul inedit în care a fost implicată.

La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: "Mi se potrivește"

Alexia Eram se numără printre cele mai apreciate și cunoscute creatoare de conținut din România. Tânăra a reușit să câștige simpatia publicului de acasă și după ce a participat alături de fratele ei, Aris, în competiția America Express de la Antena 1. 

Pe rețelele de socializare, Alexia Eram are tot felul de colaborări cu diverse brand-uri. Pe lângă activitatea ei din mediul online, creatoarea de conținut mai lucrează și la revista mamei sale, Andreea Esca, în calitate de fashion editor. Recent, Alexia Eram a dezvăluit faptul că a lucrat la un proiect surprinzător. Mai exact, ea a dublat un personaj din animația „Întors pe dos 2.”

„Sunt personajul Plictiseala din Întors pe dos 2. Este prima oară când particip la un asemenea proiect, la un dublaj și la un film, în general. Am fost la un casting, nu știam la ce să mă aștept. A trebuit să spun câteva lucruri, să dublez câteva replici ale personajului. Apoi am fost sunată că am fost acceptată la acest film.

Cred că mi se potrivește personajul pentru că este rârâit și a fost puțin mai natural pentru mine să-l reproduc, dar oricum mai greu decât mă așteptam, pentru că acele onomatopee sunt foarte greu de reprodus. Chiar aplaud toți oamenii care dublează filmele, dar a fost o experineță foarte drăguță. Abia aștept să văd filmul întreg, pentru că nici eu nu l-am văzut, o să fie o surpriză! Abia aștept să îl vadă toată lumea și vă aștept la cinematografe de pe 13 iunie”, a declarat Alexia Eram într-un interviu pentru ciao.ro

Întrebată cum privește posibilitatea de a juca și într-un film, Alexia Eram a avut un răspuns neașteptat

„Nu zic nu, niciodată nu am zis nu, doar trebuie să fie un film la care să mă potrivesc, să îmi placă și sunt deschisă la orice oportunitate.”

De asemenea, Alexia Eram a mai spus că lucrează la un proiect personal, pe care îl va lansa în curând. Momentan, nu a vrut să ofere foarte multe detalii, însă comunitatea ei cu siguranță abia așteaptă să vadă despre ce este vorba.

„Eu nu am timp să programez nimic, filmez nonstop, multe proiecte, campanii, lansez și ceva personal. Sper să vă placă. Abia aștept să vedeți. Îmi place să lucrez cu 2-3 luni înainte,  să am adrenalină, să fac totul.”

În emisiunea „Drive in with Andrei Niculae”, Alexia Eram a dezvăluit ce salariu încasează la revista mamei sale. Inițial, se ocupa de o pagină de shopping în cadrul revistei, însă acum s-a axat mai mult pe crearea de conținut și marketing. Publicația la care activează este distribuită gratuit în diverse locații precum cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, clinici, săli de sport și altele.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar job-ul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram.

Citește și:
Gina Pistol, anunț neașteptat cu privire la întoarcerea în televiziune: „Eu acum sunt pregătită să…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people