Kylie Jenner, declarații oneste despre intervențiile sale estetice. De ce regretă că și-a făcut operație de mărire a sânilor

Kylie Jenner a recunoscut că în urmă cu cinci ani a apelat la o operație de mărire a sânilor.

Kylie Jenner, declarații oneste despre intervențiile sale estetice. De ce regretă că și-a făcut operație de mărire a sânilor

Kylie Jenner a recunoscut pentru prima oară că a apelat la o operație de mărire a sânilor. Mărturisirea a avut loc în sezonul al treilea al reality show-ului The Kardashians, vedeta în vârstă de 25 de ani oferind mai multe detalii despre intervenția sa estetică. Mezina familiei Kardashian-Jenner a povestit că a făcut operația la 20 de ani, înainte de a o naște pe fiica sa, Stormi. De asemenea, aceasta a recunoscut că regretă decizia pe care a luat-o în urmă cu cinci ani, spunând că nu ar fi avut nevoie de o astfel de intervenție.

„Mi-am operat sânii înainte de Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil la 20 de ani”, a recunoscut Kylie. „Erau încă în curs de vindecare [când am rămas însărcinată]. Aveam sâni frumoși. Pur și simplu superbi. Totul era perfect. Așa că mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată. Aș recomanda oricui se gândește la asta să aștepte până după copii”.

Kylie a recunoscut și că nașterea fiicei sale a făcut-o să privească altfel lucrurile și să regrete operația estetică.

„Aș fi foarte tristă dacă ea ar vrea să își schimbe corpul la 19 ani. E cea mai frumoasă ființă. Vreau să fiu cea mai bună mamă pentru ea și un exemplu. Mi-aș dori să fiu în locul ei și să pot face totul din nou. Nu m-aș atinge de nimic”, a mai spus Kylie în cadrul emisiunii The Kardashians.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a vorbit și despre decizia de a schimba numele fiului ei din Wolf Webster în Aire Webster.

„Întotdeauna mi-am dorit un nume care să aibă o semnificație”, a explicat Kylie. „Este un nume ebraic și înseamnă Leul lui Dumnezeu. Sfatul pe care vi l-aș da este să vă găsiți numele [copilului] înainte ca hormonii să înceapă să se dezlănțuie și să aveți copilul!”.

Jenner a mărturisit că nu i-a spus niciodată fiului său Wolf și că a regretat imediat decizia pe care o luase.

„Nu i-am spus niciodată Wolf. Niciodată!”, a povestit Kylie. „În acea noapte am plâns la duș, eram la modul: Nu așa îl cheamă! WOLF?! Nici măcar nu era pe listă”.

Citește și:
Jennifer Lopez, apariție îndrăzneață cu ocazia zilei sale de naștere. Artista a împlinit 54 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people