Kristen Stewart, apariție controversată la premiera „Love Lies Bleeding”. Ce ținută a ales actrița

Kristen Stewart a avut o apariție controversată pe covorul roșu la premiera filmului "Love Lies Bleeding".

Kristen Stewart, apariție controversată la premiera "Love Lies Bleeding". Ce ținută a ales actrița

Kristen Stewart a uimit la premiera filmului „Love Lies Bleeding”, care a avut loc în Beverly Hills, arătând-și picioarele tonifiate într-un body decupat într-un mod îndrăzneț. Actrița în vârstă de 33 de ani a surprins pe toată lumea apărând îmbrăcată într-un body negru de la Bettter, o linie reciclată creată de Julie Pelipas, stilista Vogue Ucraina.

Kristen Stewart, apariție controversată pe covorul roșu

Modelul de body micuț, cu părțile laterale deschise, avea bretele subțiri și o bandă mai largă la șolduri. Stewart a completat look-ul cu un sacou negru supradimensionat și a purtat o pereche de colanți Wolford transparenți sub body, împreună cu tocuri Chanel. Vedeta din „Spencer”, care este logodită cu actrița și scenarista Dylan Meyer, și-a purtat părul strâns pe jumătate și și-a completat ținuta cu mai multe inele argintii.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

„WOOOOOWWW!!!!! Asta este foooooarte mult pentru ea! Îmi place la nebunie!!!! 😍”, a comentat un fan pe contul de Instagram al lui Check the Tag. Alții au comentat că Stewart părea să se inspire de la Censori – cum ar fi unul care a scris: „Acum voi vreți să vă îmbrăcați ca Bianca 😂😂😂”. „Cineva o copiază deja pe Bianca Censori? Vă rog să nu mergem pe acest drum”, a adăugat altul.

Actrița și partenera ei s-au logodit

Anunțul că actrița Kristen Stewart și iubita ei, scenarista Dylan Meyer, s-au logodit, a fost confirmat chiar de către Stewart, în cadrul emisiunii „The Howard Stern Show” de pe SiriusXM. Cu această ocazie, actrița a făcut primele declarații despre momentul în care partenera ei a cerut-o în căsătorie. „Ne căsătorim, o vom face cu siguranţă. Am vrut să fiu cerută în căsătorie, aşa că bănuiesc că i-am prezentat foarte clar ceea ce îmi doream, iar ei i-a ieşit de minune. Ne căsătorim, aşa va fi.

În ceea ce privește cererea în căsătorie, actrița a menționat că a fost foarte drăguță. Kristen Stewart a vorbit și despre planurile de nuntă și cum își imaginează că va fi acea zi pentru ea. 

„Mâncarea este cea mai importantă. Nu-mi pasă de flori și alte lucruri. Mâncarea trebuie să fie perfectă. Vreau să port cea mai bună pereche de Levis pe care am purtat-o vreodată, un tricou vechi tăiat și să merg desculță. Vreau să fie o vreme răcoroasă. Vreau să o văd râzând isteric atunci când o să apar într-un tricou fals care imită un sacou.”

De asemenea, Kristen Stewart a dezvăluit și locația în care și-ar dori să aibă loc nunta.

„Vreau să fie acasă. Să fie în L.A ca să poată veni toată lumea. Nu vreau să ne conducă nimeni la altar. Îmi doresc să ne spunem jurămintele și după aceea să ne distrăm. E doar un motiv grozav să fim împreună și să ne spunem „te iubesc” în fața tuturor prietenilor noștri.”

Kristen Stewart și iubita ei, Dylan Meyer, au fost surprinse pentru prima dată împreună în august 2019, atunci când au fost fotografiate sărutându-se în New York. Cele două și-au început relația la șase luni de când s-au cunoscut pe platourile de filmare. În octombrie 2019 au confirmat oficial că formează un cuplu, când Meyer a publicat o fotografie cu ea și Stewart sărutându-se.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people