Kourtney Kardashian, însărcinată în ultimul trimestru, a suferit o operație de urgență. Cum se simt acum vedeta și copilul său

„Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate să înțeleagă acest sentiment de teamă”, a declarat Kourtney Kardashian după ce a ajuns de urgență la spital.

Kourtney Kardashian, însărcinată în ultimul trimestru, a suferit o operație de urgență. Cum se simt acum vedeta și copilul său

Kourtney Kardashian a dezvăluit pe contul său de Instagram că a fost dusă de urgență la spital din cauza unor complicații apărute în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta în vârstă de 44 de ani a precizat și că a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a salva viața copilului său.

„Voi fi veșnic recunoscătoare doctorilor mei incredibili pentru că au salvat viața copilului nostru”, a scris Kourtney Kardashian în descrierea unei imagini alb-negru în care ea și soțul său, Travis Barker, se țin de mână pe un pat de spital.

„Îi sunt veșnic recunoscătoare soțului meu care s-a grăbit să vină din turneu pentru a fi cu mine în spital și a avea grijă de mine după aceea, stânca mea. Și mamei mele, mulțumesc că m-a ținut de mână în toată această perioadă.”

Kourtney Kardashian și-a liniștit apoi fanii, precizând că a fost externată din spital și că atât ea cât și băiețelul său se simt „mai bine.”

„Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte ușoare în trecut, nu eram pregătită pentru teama de a suferi o intervenție chirurgicală fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate să înțeleagă acest sentiment de teamă. Am o înțelegere și un respect cu totul nou pentru mamele care au fost nevoite să lupte pentru copiii lor în timpul sarcinii. Lăudat fie Dumnezeu. Să ies din spital cu băiețelul meu în burtică și în siguranță a fost cea mai mare binecuvântare.”

Vineri, trupa Blink-182 a anunțat că e nevoită să amâne turneului european din cauza faptului că Travis Barker se confruntă cu niște „probleme familiale urgente.”

„Dumnezeu este minunat. Am zburat acasă pentru o intervenție chirurgicală de urgență care a pus în pericol viața copilului nostru. Sunt atât de recunoscător că a decurs bine. Vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Turneul se reia vineri”, a scris Travis Barker pe contul său de Twitter.

Vestea că celebrul cuplu urmează să aibă un copil a venit chiar de la Kourtney Kardashian, care și-a surprins partenerul de viață în mijlocul unui concert al acestuia, în Los Angeles, alături de trupa sa, Blink-182. Vedeta a afișat, în mulțime, o pancartă pe care scria: „Travis, sunt însărcinată!”, o referință simpatică la videoclipul unuia dintre hiturile trupei, All The Small Things.

Vedeta în vârstă de 44 de ani a postat pe contul său de Instagram, unde este urmărită de milioane de fani, o serie de imagini care îi arată sarcina, și în care apare alături de Travis Barker. „Sunt copleșită de recunoștință și bucurie pentru binecuvântarea și planul lui Dumnezeu”, a scris aceasta.

Kourtney Kardashian și soțul său în vârstă de 47 de ani, Travis Barker, au vorbit în trecut despre dorința lor de a avea copii împreună, dar și despre dificultățile pe care le-au întâmpinat în acest demers. Cei doi s-au căsătorit în mai 2022 în Italia, iar nunta lor a fost urmărită îndeaproape de camerele care documentează show-ul dedicat familiei Kardashian-Jenner. 

De când s-au căsătorit, cei doi au apelat la fertilizare in vitro, dar și la felurite soluții alternative în încercarea de a face un copil. Cu puțin timp în urmă, însă, Kourtney a declarat în cadrul show-ului difuzat de Hulu (și, în România, de platforma de streaming Disney+) că a renunțat la alte proceduri IVF, spunând că, deși cuplul își dorește foarte tare să aibă un copil, va lăsa la voia întâmplării o eventuală sarcină.

Citește și:
Sophie Turner și Joe Jonas, primele declarații despre divorț. Actrița și muzicianul s-au despărțit după 4 ani de căsnicie

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people