Kit Harington și Rose Leslie, actorii din „Game of Thrones”, au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță

Kit Harington și Rose Leslie, actorii din celebrul serial "Game of Thrones", au devenit părinți pentru a doua oară.

Kit Harington și Rose Leslie, actorii din "Game of Thrones", au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță

Kit Harington și Rose Leslie, actorii din celebrul serial „Game of Thrones”, au devenit părinți pentru a doua oară, poate confirma Page Six. Cuplul este împreună de când cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al serialului HBO, în 2011. Acum, actorii sunt în culmea fericirii, iar familia lor a urat bun-venit unui nou membru, o fetiță perfect sănătoasă.

Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți pentru a doua oară

Potrivit unei surse, Harington și Leslie sunt în culmea fericirii. Aceasta a declarat pentru Page Six că actrița a născut o fetiță și sunt foarte încântați. Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a anului 2018, iar în 2020 anunțat că urmează să vină pe lume primul lor copil. Harington a devenit tată la începutul aceluiași an, dar el și Leslie nu au dezvăluit încă numele băiețelului lor. Acum, surse apropate ale cuplului au declarat că cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

„Sunt încântați că au întâmpinat o fetiță în familie”, ne spune reprezentantul actorului.

Cum se descurcă actorul în rolul de tată

În februarie 2023, candidatul la Emmy a dezvăluit că soția sa era însărcinată cu al doilea copil în timpul unui interviu în cadrul emisiunii „Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. În timp ce actorul „mergea prin nori și dansa prin câmpuri de margarete timp de nouă luni” în timpul primei sarcini a lui Leslie, a fost „îngrozit” la a doua oară.

„Cu primul copil parcă mergi prin nori și dansezi prin câmpuri de margarete timp de nouă luni. Sau cel puțin așa simte bărbatul. A doua oară, realitatea te lovește mult mai repede. Devii practic rapid', a mărturisit actorul din „Games of Thrones”.

De asemenea, actorul a povestit cum i-au dat vestea cea mare băiețelului lor. Pentru că micuțul său nu înțelegea „conceptual” că era pe cale să „primească un frate sau o soră”, Harington și Leslie încercau să îl pregătească pentru „șocul vieții lui”.

Arătăm spre burtica lui Rose și spunem: „Copilul lui mami”. Iar el arată spre burtica lui și spune: „Copilul meu””, a mai spus actorul.

Kit Harington și Rose Leslie formează un cuplu încă din 2011, când personajele celor doi erau împreună și în serialul Game of Thrones. Se pare că cei doi s-ar fi despărțit după un an și s-au împăcat mai târziu, însă ei și-au confirmat relația cu prima apariție oficială în calitate de cuplu pe covorul roșu în aprilie 2016. Kit Harington si Rose Leslie s-au logodit în sepetembrie 2017, iar pe 23 iunie 2018 s-au căsătorit în Aberdeenshire, Scoția. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Rayne, iar recepția la Castelul Wardhill, care aparține familiei lui Rose Leslie de aproape 900 de ani.

Rose Leslie și Kit Harington formează unul dintre cele mai private cupluri de celebrități. Cei doi nu au nici conturi pe rețelele de socializare, motiv pentru care veștile ce țin de familia lor îi surprind pe fani de fiecare dată.

Citește și:
În culisele Academiei de Dans și Performance

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people