Kira Hagi, surpriză inedită din partea fratelui ei, Ianis, cu ocazia zilei sale de naștere: „Îi dedic…”

Kira Hagi a primit un mesaj special de la fratele ei, Ianis, cu ocazia zilei sale de naștere.

Kira Hagi, surpriză inedită din partea fratelui ei, Ianis, cu ocazia zilei sale de naștere: "Îi dedic..."

Cu ocazia aniversării surorii sale, Kira, Ianis Hagi i-a pregătit o surpriză inedită. După partida amicală cu Columbia, fotbalistul a dorit să transmită surorii sale câteva cuvinte speciale cu ocazia zilei sale de naștere.

Kira Hagi, mesaj emoționant de la fratele ei

Una dintre cele mai așteptate partide de fotbal pentru români s-a desfășurat marți seară, 26 martie 2024. Meciul dintre România și Columbia, care s-a încheiat cu scorul de 2-3, a avut loc pe arena echipei Atletico Madrid, „Wanda Metropolitano.” După înfrângerea echipei României cu 3-2 în fața Columbiei, în cadrul conferinței de presă, Ianis Hagi a dorit să îi transmită un mesaj surorii sale cu ocazia zilei ei de naștere.

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, a precizat că îi dedica surorii sale, Kira Hagi, golul pe care l-a înscris în partida amicală și primul punct adus de echipa națională în meci.

Pentru mine reprezintă orice reuşită la echipa naţională ceva imens. Plus, în ţară, este deja 12 şi jumătate (n.r. se uită la ceas) şi e ziua surorii mele şi îi dedic golul ei. Nu putem să comparăm un amical cu un mondial, dar orice reuşită contează, mă face mândru. Când reuşesc să îmi aduc părinţii pe aici, familia, să fie alături de mine, clar este o motivaţie în plus şi o bucurie mai mare”, a declarat Ianis Hagi, după cum transmite Antena Sport.

Kira Hagi este fiica mai mică a lui Gheorghe Hagi, iar cariera ei profesională nu este legată de domeniul sportului, spre deosebire de fratele ei, Ianis Hagi, care a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl lor. Kira este arhitect și își desfășoară activitatea și ca actriță în diverse piese de teatru și filme românești. Mai mult, ea joacă în serialul „Lia”, difuzat pe Antena 1.

Personajul pe care îl interepretez, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.”, a povestit Kira Hagi, pe Facebook.

Kira Hagi este susținută din plin de familie, motiv pentru care părinții eu s-au bucurat enorm pentru ea atunci când au fost anunțați că a obținut rolul în serial. Actrița i-a sunat imediat cum a aflat vestea, ca mai apoi să îl anunțe și pe fratele ei, din străinătate.

„Au fost foarte bucuroși, ca orice părinte, că am ales o meserie frumoasă și că iubesc ceea ce fac și mă dedic acestei meserii. Ei sunt bucuroși că muncesc, că am primit un rol și normal că i-am contactat și pe ei imediat ce am primit vestea. ‘Uitați, o să lucrez într-un serial de televiziune!’, le-am spus. Și ei au fost încântați. Și fratele m-a felicitat, pe Facetime, fiindcă el e plecat, știți foarte bine. Părinții m-au încurajat sută la sută în ceea ce fac”, a declarat Kira pentru viva.ro.

Citește și:
Jennifer Lopez, aspru criticată de fani: Comportament nepoliticos și dezgustător’. Clipul video cu artista a devenit viral

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people