Kira Hagi, surprinsă alături de partenerul ei de cuplu la meciul România-Olanda de la EURO2024

Kira Hagi a fost surprinsă alături de partenerul ei de cuplu la meciul România-Olanda de la EURO2024.

Kira Hagi, surprinsă alături de partenerul ei de cuplu la meciul România-Olanda de la EURO2024

Kira Hagi, în vârstă de 28 de ani, a fost prezentă alături de partenerul ei la meciul România – Olanda de la EURO 2024. Fotografii de la eveniment, realizate de echipa Gazetei Sporturilor, au surprins momente romantice în tribună, unde fiica lui Gheorghe Hagi a fost captată în ipostaze tandre.

Kira Hagi, surprinsă alături de iubitul ei

Kira Hagi, cunoscută pentru discreția sa în privința vieții personale, a surprins recent. Fiica lui Gică Hagi a fost prezentă la meciul România – Olanda de la EURO 2024, unde tricolorii au suferit o înfrângere de 3 – 0. Înainte de startul meciului, Kira Hagi a fost surprinsă în momente romantice alături de iubitul ei, conform informațiilor furnizate de Gazeta Sporturilor.

Vezi imaginile AICI!

Tânăra actriță și pictoriță a fost surprinsă în brațele partenerului ei, iar acesta a sărutat-o pe obraz. Cei doi au stat îmbrățișați timp îndelungat, apoi au pozat alături de restul familiei prezente pe stadion. Este prima apariție publică a Kirei Hagi alături de iubitul ei.

Absolventă a New York Film Academy, unde a obținut o licență în Acting for Film în 2017, Kira Hagi și-a continuat studiile de actorie la Londra. În România, debutul său a avut loc în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

În prezent, actrița se află activă în diverse proiecte cinematografice, dedicându-se în continuare și picturii, o pasiune profundă pentru ea. Recent, în București, Kira Hagi a organizat expoziția „Rădăcini' la sfârșitul lunii octombrie 2022, aceasta fiind doar una din expozițiile sale notabile, alături de cele de la Constanța („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

În paralel, Kira Hagi joacă în serialul „Lia”, difuzat de Antena 1, unde interpretează rolul Mirei Bădescu, fiica lui Alice (Ioana Blaj) și a tatălui său, ce s-a despărțit de Otilia (Ilinca Goia) pentru femeia cu care are o relație. Mira este o avocată tânără și talentată, care reușește să capteze încrederea lui Petru (Ștefan Floroaica). Despre personajul său, Kira Hagi mărturisește că o intrigă și o fascinează, având oportunitatea să exploreze o meserie pe care în viața reală nu ar avea șansa să o practice.

„Da, e o avocată. Mira Bădescu, personajul meu, mă intrigă și mă fascinează fiindcă am oportunitatea să joc o meserie pe care în viața de zi cu zi nu cred că o să am ocazia să o încerc, să o practic. Lucrul acesta, pentru orice actor, să ai oportunitatea să joci mai multe profesii, să întruchipezi mai multe profesii, e o binecuvântare. În comun cu ea nu am nimic. Nu cred că suntem asemănătoare. Suntem foarte diferite, nu avem absolut nimic în comun, adică principiile noastre și felul nostru de a gândi… deci suntem foarte diferite. Nu pot să vă spun mai multe, trebuie să urmăriți serialul, să vedeți de ce nu mă asemăn cu acest personaj”, a spus Kira Hagi într-un interviu pentru VIVA!.

Citește și:
Suki Waterhouse, dezvăluiri rare despre cum l-a cunoscut pe Robert Pattinson, cu care are o fetiță

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people