Kira Hagi, dezvăluiri surprinzătoare despre planurile de viitor. De ce a renunțat la viața în SUA: „Trăiesc visul meu”

Kira Hagi a vorbit deschis despre planurile sale de viitor și decizia de a se muta înapoi în România.

Kira Hagi, dezvăluiri surprinzătoare despre planurile de viitor. De ce a renunțat la viața în SUA: "Trăiesc visul meu"

Kira, fiica lui Gică Hagi, a împărtășit într-un interviu acordat revistei VIVA! de acum ceva vreme, motivele care au făcut-o să se întoarcă în România și cum i s-a modificat viziunea asupra vieții în America. În plus, a discutat și despre cariera sa de actriță și despre dragostea ei pentru pictură.

Kira Hagi, despre carieră și decizia de a se întoarce în România

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, este o tânără actriță ce pășește cu pași siguri către succes. Aceasta a intrat în lumea cinematografiei și bifează rol după rol, iar acum se bucură de roadele muncii sale.

„La Teatrul Nottara am jucat cu Jonathan Alexandru în ‘Martha și George’, o piesă despre viața Prințesei Martha Bibescu și a Prințului George Valentin Bibescu, care a durat trei ani de zile. Am interpretat-o, la Teatrul Nottara, chiar și în perioada în care a fost pandemie. Am jucat cum s-a putut, atât cât s-a putut, cu jumătate de sală, dar am reușit să facem asta și în acea perioadă. A fost o colaborare foarte frumoasă. Le mulțumesc în continuare celor de la Teatrul Nottara pentru că ne-au dat această oportunitate să punem în scenă o piesă despre o poveste inedită a unei personalități emblematice din perioada interbelică.”, a spus Kira.

De asemenea, actrița a vorbit și despre perioada în care a studiat în Statele Unite ale Americii. Deși inițial plănuia să rămână acolo pentru a-și construi viitorul, a decis să se întoarcă în România.

„Eu vreau să fac performanță oriunde în lume atâta timp cât practic meseria pe care mi-o doresc și o fac din suflet, și cu drag.”, a mai spus ea.

„E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul. (…) Nu pot să spun că am renunțat la nimic (la visul american n.red.). Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum.”

Tânăra ar fi fost cerută în căsătorie

Conform surselor citate de publicația Orange Sport, Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie. Până acum, actrița nu a făcut declarații despre posibila logodnă cu Thomas Ferfelis. Partenerul ei este manager la un local aflat pe malul lacului Cernica. 

În ceea ce privește viața ei personală, Kira Hagi preferă să păstreze discreția. Actrița și partenerul ei se cunosc de când amândoi au studiat la International British School of Bucharest, iar povestea lor de dragoste a început câțiva ani mai târziu.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis au fost prezenți la meciul România – Olanda de la EURO 2024. În fotografiile de la eveniment, realizate de echipa Gazetei Sporturilor, cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre în tribună. Înainte de startul meciului, Kira Hagi și iubitul ei au împărtășit câteva momente romantice. Actrița a fost surprinsă în brațele partenerului ei, iar acesta a sărutat-o pe obraz. Cei doi au stat îmbrățișați timp îndelungat, apoi au pozat alături de restul familiei prezente pe stadion. A fost prima apariție publică a Kirei Hagi alături de iubitul ei. Vezi imaginile AICI!

Citește și:
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat oficial la numele de familie al actorului. Ce au dezvăluit apropiații tinerei

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people