Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Thomas Ferfelis

Kira Hagi și partenerul ei s-ar fi logodit.

Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Thomas Ferfelis

Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie de către Thomas Ferfelis, partenerul ei cu origini greceşti, care este stabilit de mai multă vreme în România. 

Conform surselor citate de publicația Orange Sport, Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie. Până acum, actrița nu a făcut declarații despre posibila logodnă cu Thomas Ferfelis. Partenerul ei este manager la un local aflat pe malul lacului Cernica. 

În ceea ce privește viața ei personală, Kira Hagi preferă să păstreze discreția. Actrița și partenerul ei se cunosc de când amândoi au studiat la International British School of Bucharest, iar povestea lor de dragoste a început câțiva ani mai târziu. 

Kira Hagi și Thomas Ferfelis au fost prezenți la meciul România – Olanda de la EURO 2024. În fotografiile de la eveniment, realizate de echipa Gazetei Sporturilor, cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre în tribună. Înainte de startul meciului, Kira Hagi și iubitul ei au împărtășit câteva momente romantice. Actrița a fost surprinsă în brațele partenerului ei, iar acesta a sărutat-o pe obraz. Cei doi au stat îmbrățișați timp îndelungat, apoi au pozat alături de restul familiei prezente pe stadion. A fost prima apariție publică a Kirei Hagi alături de iubitul ei. Vezi imaginile AICI!

Kira Hagi este apreciată pentru cariera ei în actorie. Fiica fotbalistului Gheorghe Hagi s-a făcut remarcată în această industrie, interpretând de-a lungul timpului mai multe roluri în diferite spectacole de teatru și filme. 

Absolventă a New York Film Academy, unde a obținut o licență în Acting for Film în 2017, Kira Hagi și-a continuat studiile de actorie la Londra. În România, debutul său a avut loc în scurtmetrajul „București, te iubesc!”.

Kira Hagi are deja un CV de invidiat. Actrița a jucat în mai multe filme și spectacole de teatru, printre care „Dream Girl”, în 2015, „By the Book”, în 2016, „Fragile” (unde a lucrat și ca producătoare) și „Breaking” (pentru care a realizat decorurile) în 2017, Prego, unde a servit ca asistentă de producție, în 2018, „Între chin și Amin”, ca actriță, în 2019, și „Plain Jane and the Dating Game”, unde a fost și regizoare secundă.

Pe lângă actorie, Kira Hagi mai are ca pasiune și pictura. Ea a organizat expoziția „Rădăcini” la sfârșitul lunii octombrie 2022, aceasta fiind doar una din expozițiile sale notabile, alături de cele de la Constanța („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

În serialul „Lia – Soţia soţului meu” difuzat de Antena 1, Kira Hagi interpretează rolul Mirei Bădescu, o avocată tânără și talentată, care reușește să capteze încrederea lui Petru (Ștefan Floroaica). Despre personajul său, Kira Hagi a mărturisit că o intrigă și o fascinează, având oportunitatea să exploreze o meserie pe care în viața reală nu ar avea șansa să o practice.

„Da, e o avocată. Mira Bădescu, personajul meu, mă intrigă și mă fascinează fiindcă am oportunitatea să joc o meserie pe care în viața de zi cu zi nu cred că o să am ocazia să o încerc, să o practic. Lucrul acesta, pentru orice actor, să ai oportunitatea să joci mai multe profesii, să întruchipezi mai multe profesii, e o binecuvântare. În comun cu ea nu am nimic. Nu cred că suntem asemănătoare. Suntem foarte diferite, nu avem absolut nimic în comun, adică principiile noastre și felul nostru de a gândi… deci suntem foarte diferite. Nu pot să vă spun mai multe, trebuie să urmăriți serialul, să vedeți de ce nu mă asemăn cu acest personaj”, a spus Kira Hagi într-un interviu pentru VIVA!.

Citește și:
Gestul neașteptat făcut de Bogdan Vlădău pentru Gina Chirilă, la câteva zile după ce aceasta a anunțat despărțirea. Cum a reacționat modelul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people