Kim Kardashian și Odell Beckham Jr., surprinși pentru prima dată împreună, pe fondul zvonurilor că formează un cuplu

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr. au fost văzuți împreună la un hotel din Las Vegas, după ce s-a speculat că ar forma un cuplu.

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr., surprinși pentru prima dată împreună, pe fondul zvonurilor că formează un cuplu

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr., au fost văzuți împreună pentru prima dată de când ar fi devenit un cuplu, în timp ce se aflau la The Wynn, în Las Vegas, sâmbătă. Fondatoarea SKIMS, în vârstă de 43 de ani a fost văzută în hotelul de lux cu jucătorul NFL, în vârstă de 31 de ani, aproape în fața ei. 

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr. ar forma un cuplu

Speculațiile privind relația lor au început să apară atunci când vedeta și jucătorul de la Baltimore Ravens au fost pentru prima dată văzuți public în septembrie 2023. Kim a fost îmbrăcată pentru a impresiona, purtând un top maro închis fără spate, cu un decolteu adânc. Vedeta de reality-show a îmbrăcat pantaloni maro evazați, cu un tiv care ascundea pantofii pe care i-a asortat cu acest look elegant. O pălărie neagră era așezată în vârful capului și îi acoperea parțial șuvițele brunete, pe care le-a lăsat libere pe umeri.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Odell a fost văzut purtând o pereche de pantaloni de culoare neagră și albă, precum și o jachetă de piele asortată. De asemenea, vedeta sportivă a adăugat un tricou simplu, alb, și și-a completat ținuta printr-o pereche de pantofi negri care conțineau o talpă groasă în partea de jos.

sursa: profimedia

Ieșirea celor doi înainte de Super Bowl LVIII vine la scurt timp după apariția zvonurilor potrivit cărora Kardashian și Beckham Jr. formează un cuplu serios, după ce au început să se întâlnească vara trecută.

„Kim are o relație romantică cu Odell încă din vara anului trecut și a crezut că a reușit să țină totul secret. Ea nu se vede cu altcineva în acest moment – cel puțin nu din câte știu prietenii ei apropiați”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Cei doi s-ar întâlni încă de anul trecut

Potrivit sursei, atât Kardashian, cât și Beckham Jr., despre care se zvonește că vor participa împreună la Super Bowl, au luat decizia de a rămâne privați pentru a preveni zvonurile conform cărora fondatorul SKIMS ar fi un „distrugător de case”. Cele două vedete au început inițial să „iasă împreună” la scurt timp după despărțirea jucătorului de fotbal american de iubita sa Lauren ‘LoLo’ Wood, anunțată în luna septembrie a anului trecut. Fostul cuplu are în comun un fiu în vârstă de un an, Zydn.

„Kim a vrut cu adevărat să păstreze această idilă privată din două motive. Unul este că are un fiu de un an cu fosta lui Lauren Woods. Amândoi au vrut să evite orice speculație că el a părăsit-o pe Lauren pentru Kim – catalogând-o pe Kim drept o distrugătoare de cămine. Al doilea motiv este pentru a evita reacțiile de respingere din partea lui Kanye. După ce Kanye l-a făcut să treacă pe Pete Davidson prin asta, Kim vrea să evite asta cu orice preț. Este doar o chestiune de timp până când Kanye va spune ceva public, dar nu are nicio dovadă solidă.”

Acest lucru vine după ce o sursă separată a declarat pentru Us Weekly la începutul acestei săptămâni că Odell și Kim „devin serioși”, dar încă își țin povestea lor de dragoste în devenire în principal departe de lumina reflectoarelor.

Citește și:
Andreea Marin, confesiune despre schimbările din viața ei în ultimul an: „Nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people