Kim Kardashian și Kris Jenner, imagine inedită alături de mama lui Meghan Markle, Doria Ragland

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a pozat alături de Kim Kardashian și Kris Jenner la o gală caritabilă.

Kim Kardashian și Kris Jenner, imagine inedită alături de mama lui Meghan Markle, Doria Ragland

Kim Kardashian și Kris Jenner au fost văzute petrecând cu mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, la o gală de caritate plină de vedete din Los Angeles, în weekend. În timpul celei de-a cincea serate anuale a This Is About Humanity, sâmbătă, cele trei păreau să fie bine dispuse, în timp ce au pozat împreună.

Mama lui Meghan Markle a atras privirile la gala caritabilă

Din păcate, Ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, nu au fost prezenți pentru a face și ei o poză cu celebrul duo mamă-fiică. Pe de altă parte, Doria Ragland, în vârstă de 66 de ani, a uimit într-o rochie cu flori și pantofi cu toc de culoare camel, în timp ce Kris Jenner, în vârstă de 67 de ani, a arătat la fel de șic într-un ansamblu complet alb și o geantă Chanel.

Între timp, Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a debutat cu un nou look, cu breton și o coadă strânsă la spate. Fondatoarea SKIMS și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie neagră mulată, cu un corset din piele în jurul taliei și bijuterii de aur în jurul gâtului. Kardashian a asortat rochia cu mâneci lungi și mock neck cu cizme negre ascuțite și o geantă mică Chanel.

Ragland, care a participat la eveniment fără fiica sa, a mai pozat alături de Eva Longoria, Jordana Brewster, Jeff Bezos și Lauren Sanchez. Aceasta a venit în sprijinul organizației This Is About Humanity, care își propune să ajute familiile separate și reunite la granița cu SUA, oferind resurse precum servicii juridice și controale de sănătate mintală pentru migranți.

Kim Kardashian, în competiție cu sora sa, Kylie Jenner

Gala plină de vedete a început la doar o zi după ce Page Six a dezvăluit că fiica lui Kris Jenner, Kim, s-ar putea confrunta cu o concurență în materie de modă din interiorul propriei familii. Kylie Jenner va intra în curând în competiție cu Kim și Khloe Kardashian prin lansarea propriului brand de haine „‘quiet lux”. Miliardara, în vârstă de 26 de ani, ar fi încheiat un acord cu Jens și Emma Grede, duo-ul soț și soție care se află în spatele colecției de denim Good American a lui Khloe și a brandului SKIMS al lui Kim, care a fost evaluat luna trecută la o sumă impresionantă de 4 miliarde de dolari.

Kylie, care a devenit un mogul al machiajului în adolescență în urma lansării Kylie Cosmetics, a vândut 51% din brand către Coty pentru 600 de milioane de dolari în 2019. Kim, la rândul ei, a vândut o participație minoritară în firma sa de frumusețe SKKN către conglomerat, dar în prezent este în discuții pentru a o răscumpăra.

În ceea ce o privește pe Markle, actrița din „Suits” a fost în discuții cu unii „regizori și producători de renume” pentru o potențială revenire în televiziune, potrivit unui nou raport.

„Deși i-ar plăcea să obțină un nou rol la TV, Meghan vrea cu adevărat să se implice într-un rol dramatic de film. Ea crede că un Oscar ar fi în viitorul ei.”, a declarat o sursă pentru revista Life & Style Magazine săptămâna trecută. 

Citește și:
Victoria Răileanu, dezvăluiri sincere despre motivul pentru care a ales să meargă la terapie: „M-a adus în punctul în care să cer ajutor'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people