Kim Kardashian, respinsă de pisica lui Karl Lagerfeld, pe care a vrut să o ducă la Met Gala

Kim Kardashian a vrut să o ia pe Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, la Met Gala.

Kim Kardashian, respinsă de pisica lui Karl Lagerfeld, pe care a vrut să o ducă la Met Gala

Kim Kardashian s-a aflat într-o situație delicată atunci când și-a planificat look-ul pentru Met Gala 2023. Înaintea evenimentului din acest an, fondatoarea SKIMS în vârstă de 43 de ani a sperat să aibă o parteneră specială care să o însoțească pe covorul roșu: iubita pisică Choupette, care a aparținut creatorului de modă Karl Lagerfeld, cel mai recent laureat al expoziției de la Costume Institute.

Kim Kardashian, întâlnire inedită cu pisica lui Karl Lagerfeld

Noul episod al serialului The Kardashians documentează călătoria lui Kim până la întâlnirea cu celebra felină, despre care a insistat că a fost „cheia” viziunii sale. Având în vedere statutul lui Choupette, Kardashian a simțit presiunea de a face o impresie bună. Și, mai cu seamă relația ei cu Lagerfeld, să o aibă alături pe partenera sa de lungă durată ar fi fost „o onoare.”

„Choupette trebuia să fie partenerul meu pentru Met Gala. Vreau să petrec ceva timp cu ea, să o cunosc și să văd dacă vibrăm”, spune ea într-o confesiune.

„Prieteni, pisica asta o să mă placă? Am emoții. Mă simt literalmente ca și cum aș merge la o întâlnire pe nevăzute”, spune ea înainte de a o întâlni pe Choupette, care ulterior sosește într-un transport de pisici Louis Vuitton ținut de agentul ei. Chiar dacă vedeta îi face nenumărate complimente pisicii, aceasta a reacționat într-un mod neașteptat

„Cred că Choupette se lasă greu. Poate că are nevoie de ceva timp să se încălzească, știi?”, spune Kardashian. Ea chiar încearcă să o mângâie ușor pe Choupette, care încearcă să o muște (potrivit purtătorului de cuvânt al pisicii, nu se descurcă bine cu îmbrățișările).

În cele din urmă, cele două „nu s-au potrivit”. Ceea ce s-a dovedit a fi în favoarea lui Kardashian a fost rochia haute couture Schiaparelli pe care a purtat-o pe covorul roșu chiar și în luna mai, cu excepția câtorva mărgele de perle care s-au desprins în timpul călătoriei cu mașina până la locul unde a avut loc evenimentul. Piesa a inclus 50.000 de perle de apă dulce și 16.000 de perle de cristal și a necesitat o duzină de artizani și 1.000 de ore pentru a fi confecționată. Când a ajuns singură, Kim Kardashian a explicat pentru Vogue cum a decurs întâlnirea cu Choupette.

„Îți ia ceva timp să te obișnuiești cu ea. Mi-a scris un bilet drăguț și mi l-a lăsat în cameră. Am petrecut ceva timp împreună înainte de asta”, a spus ea, adăugând că întâlnirea lor de joacă a fost cu siguranță „un pic înfricoșătoare”.

Vedeta a supărat-o pe Anna Wintour

Kim Kardashian a supărat-o recent pe Anna Wintour, redactora-șefă Vogue, când a întârziat la prezentarea de modă a Victoriei Beckham, confirmă surse pentru Page Six. Vedeta a fost invitată de onoare la show-ul Beckham SS24, care a avut loc vineri, la Paris, în fosta casă a designerului Chanel, Karl Lagerfeld.

„Kim a întârziat foarte mult. Anna era supărată pentru că spectacolul a fost amânat până când a ajuns Kim. Anna a plecat înainte ca Victoria chiar să facă plimbarea în fața invitaților după ce a prezentat colecția, pentru că a întârziat la alte spectacole.”, a spus un participant la show pentru Page Six.

Citește și:
Ce a dezvăluit Carmen Grebenișan despre faptul că prietena ei, Alina Ceușan, e prezentatoarea emisiunii Love Island: „I se potrivește perfect'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people