Kim Kardashian, „jenată și îngrijorată” din cauza fostul său soț, Kanye West. Cum a fost surprins rapperul

Kanye West și noua sa soție, Bianca Censori, au fost surprinși într-o ipostază inedită în Italia.

Kim Kardashian, „jenată și îngrijorată” din cauza fostul său soț, Kanye West. Cum a fost surprins rapperul

Kanye West și noua sa parteneră, Bianca Censori, au fost văzuți săptămâna aceasta în timp ce se plimbau cu barca pe faimoasele canale ale Veneției. Chiar dacă ne-a obișnuit cu aparițiile sale extravagante, de data aceasta rapperul a fost surprins cu pantalonii în vine, expunându-și părțile intime în fața turiștilor care se aflau în orașul italian.

Foto: Profimedia

Se pare că fosta soție a artistului, Kim Kardashian, a fost profund afectată de comportamentul acestuia, mai ales fiindcă „nu știe cum le va explica copiilor” ipostaza în care tatăl lor a fost surprins.

„Kim a fost atât de îngrijorată de noile poze care au apărut cu Bianca – de exemplu, cum le va explica totul copiilor?”, a declarat o sursă pentru The Sun.

„Este jenată și îngrijorată pentru el – se plimbă desculț cu o sticlă de șampanie pe stradă, e clar că ceva nu e în regulă”, a mai adăugat aceasta, făcând referire la imaginile cu West care au apărut recent în presă.

„Este greu pentru ea [Kardashian] pentru că exact când crede că poate trece peste, se întâmplă ceva de genul și este trasă din nou în treaba asta. Ar prefera să lase totul în urmă și să uite de asta”, a mai spus sursa pentru publicație.

Kanye West s-ar fi căsătorit cu Bianca Censori la două luni după ce divorțul său de Kim Kardashian a fost finalizat în noiembrie 2022. Se spune că superstarul ar fi ținut o ceremonie privată cu designerul australian, cei doi fiind văzuți ulterior purtând verighete. Cu toate acestea, uniunea nu este legală, deoarece cei doi nu au semnat un certificat de căsătorie, potrivit DailyMail.com.

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West în februarie 2021, după luni de zvonuri că relația lor ar fi pe punctul de a se destrăma. La sfârșitul anului trecut, rapperul a făcut mai multe declarații controversate, printre care și antisemite. Într-un episod recent al emisiunii The Kardashians, vedeta a putut fi văzută în hohote de plâns pe fondul scandalului exploziv în care era implicat fostul ei partener.

La ceva timp după anunțul despărțirii de rapper, Kim Kardashian și-a regăsit fericirea în brațele lui Pete Davidson, comediant la Saturday Night Live. Din păcate, relația lor nu a durat mai mult de 9 luni, însă cei doi au doar cuvinte de laudă la adresa celuilalt.

Recent, presa a speculat că fondatoarea Skims ar avea o relație cu Tom Brady. Cei doi au fost văzuți în timp ce stăteau de vorbă la petrecerea de 4 iulie a miliardarului Michael Rubin din Hamptons. DeuxMoi a obținut o fotografie în care Tom și Kim se bucură de o discuție între ei. Sportivul în vârstă de 45 de ani este cu spatele la cameră, iar vedeta TV în vârstă de 42 de ani este în mare parte ascunsă de el, dar ținutele din imagine se potrivesc cu hainele pe care le-au purtat amândoi la petrecere.

Imaginile vin ca o confirmare a faptului că cei doi s-au întâlnit la petrecere și au petrecut timp împreună, chiar dacă publicația People susținea că nu au avut o legătură reală. Se zvonește de luni de zile că vedeta și fostul jucător de fotbal american sunt interesați unul de celălalt.

Citește și:
Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston, și actrița Nicole Brydon Bloom, surprinși în ipostaze romantice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people