Kim Kardashian, ignorată complet de Anna Wintour la Paris Fashion Week? Gestul surprins de fani

Anna Wintour ar fi ignorat-o în mod intenționat pe Kim Kardashian în timpul show-ului Victoriei Beckham de la Paris Fashion Week.

Kim Kardashian, ignorată complet de Anna Wintour la Paris Fashion Week? Gestul surprins de fani

Fanii sunt convinși că Anna Wintour a ignorat-o pe Kim Kardashian în timpul defilării show-ului Victoriei Beckham din cadrul Paris Fashion Week de vineri. Într-o înregistrare video, vedeta de reality-show, în vârstă de 42 de ani, a sosit și s-a așezat lângă redactorul-șef al revistei Vogue, în vârstă de 73 de ani, care părea că a întors capul în mod intenționat pentru a o evita pe Kim. 

Kim Kardashian, ignorată de Anna Wintour

Fanii au crezut că limbajul trupului Annei Wintour a indicat că o ignora intenționat pe fondatoarea SKIMS după ce a ajuns târziu la show-ul plin de vedete. Wintour, care a fost văzută inițial atât lângă Kim, cât și lângă David Beckham, s-a ridicat și s-a îndepărtat de Kardashian, după cum arată o înregistrare video. În clip, Kim a fost văzută discutând cu fostul fotbalist și se pare că i-ar fi spus cu voce tare: „Mă simt atât de prost”. 

În urma imaginilor, fanii au speculat că Anna Wintour a ignorat-o pe vedeta de reality-show și au comentat pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, că nu va exista o invitație la Met Gala pentru Kardashian anul viitor.

Anna nici măcar nu s-a uitat la ea, iar apoi și-a mutat locul?”. Altul a spus: „Limbajul corpului Annei”. „Oh, Kimberly ar face bine să rezolve această legătură cu Anna”, a scris un al treilea, în timp ce un altul a adăugat: „Oh, Kim nu va primi invitația la Met Gala”.

Page Six a confirmat între timp că cele două au stat una lângă cealaltă pe toată durata spectacolului și au fost fotografiate vorbind înainte ca Anna să plece. Kardashian a fost însoțită de mama ei, Kris Jenner și de partenerul său Corey Gamble. Între timp, David a fost însoțit de trei dintre copiii săi pe care îi are cu Victoria: Harper, de 12 ani, Cruz, de 18 ani, și Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, în primul rând. Alături de Brooklyn a stat soția sa, Nicola Peltz, în vârstă de 28 de ani, și alte câteva vedete invitate, printre care Pamela Anderson, Eva Longoria, Lisa Rinna și Jenna Lyons.

sursa: profimedia

Relația controversată dintre cele două vedete

Nu este prima dată când Kim a părut să se confrunte cu cea mai mare respingere în materie de modă, când a fost aparent ignorată de Anna Wintour în timp ce a participat la prezentarea Fendi Spring 2023 din New York anul trecut.

Aparenta respingere a avut loc după finalul evenimentului, când Kim Kardashian s-a dus aparent să o salute pe Anna, care este bine cunoscută pentru faimosul ei comportament glacial, însă, editorul revistei s-a dus în schimb să o salute pe Sarah Jessica Parker, care se afla lângă vedeta de reality-show, în ceea ce mulți au interpretat ca fiind o respingere clară.

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original – madamefigarofr

Înregistrarea video a momentului a fost distribuită pe TikTok, unde a devenit rapid virală, sute de utilizatori împărtășindu-și părerea despre interacțiunea ciudată dintre cele două. Comportamentul aparent rece al editorului-șef Vogue a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere că ea și Kim păreau să fi legat o oarecare prietenie în ultimii ani.

Anna Wintour i-a acordat lui Kim Kardashian onoarea de a avea trei coperte US Vogue: două apariții solo, în martie 2022 și mai 2019, și una cu partenerul ei de atunci, Kanye West, în aprilie 2014. De asemenea, Kim a participat de mai multe ori la emblematica Met Gala, începând din 2013, când a apărut pe covorul roșu în timp ce era însărcinată cu primul ei copil și al lui Kanye, North West.

La vremea respectivă, prezența ei a stârnit o oarecare controversă în lumea modei, mulți întrebându-se dacă decizia de a o invita pe vedeta de reality-show a fost un indiciu că standardele odată imposibil de ridicat ale Annei în ceea ce privește lista de invitați au fost relaxate.

Citește și:
George & Amal Clooney, gazdele unei gale fabuloase pentru un scop nobil. Vezi cine au fost invitații la marele eveniment

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people