Kim Kardashian, criticată dur pentru ținutele purtate la nunta din India a milionarului Anant Ambani. Ce i-au reproșat fanii: „Un gest diabolic”

Kim Kardashian a fost una dintre cele mai inedite apariții la nunta celebrului cuplu din India.

Anant Ambani, fiul cel mai mic al celui mai bogat om din Asia, și Radhika Merchant s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase care a inclus numeroase evenimente organizate pe parcursul a mai multe luni.

Între 12 și 14 iulie, în India s-a desfășurat nunta dintre Anant Ambani, fiul cel mai mic al celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, și partenera acestuia, Radhika Merchant, care este fiica magnatului farmaceutic Viren Merchant. Cei doi s-au cunoscut în anul 2017, în timpul unei călătorii, prin prisma unor prieteni comuni. Fiind vorba despre o nuntă hindusă, conform tradiției, se întâmplă mai multe evenimente derulate pe parcursul mai multor zile.

Nunta dintre Anant Ambani și Radhika Merchant a avut loc la casa părinților lui Anant. Este vorba despre o reședință care poartă numele de Antilia și care are 27 de etaje. Însă s-a mai desfășurat și la un alt loc al familiei, Jio World Convention Center din Mumbai.

Kim Kardashian, Priyanka Chopra, John Cena, Aishwarya Rai, dar și Iulia Vântur și partenerul ei, Salman Khan, și multe celebrități de la Bollywood au fost prezenți la eveniment.

Kim Kardashian, criticată dur pentru ținutele purtate

Kim Kardashian a fost una dintre cele mai inedite apariții la nunta celebrului cuplu din India și a documentat prezența sa la evenimente prin numeroase imagini postate pe rețelele de socializare. Ea a purtat mai multe ținute în timpul sărbătorilor organizare în cadrul nunții, însă, deși ținutele au fost cu adevărat spectaculoase, două dintre cele i-au atras critici dure.

Mai exact, vedeta a purtat de două ori ținute în nuanțe de roșu, lucru care este interzis invitaților la nunțile din India. Roșul este o culoare pe care o poartă exclusiv miresele.

Urmăritorii vedetei au criticat dur ținutele purtate de Kim Kardashian.

„Nu ar trebui să porți roșu la o nuntă în India”, „Este culoarea pe care o poartă doar mireasa. Nu trebuia să porți roșu la această nuntă, este un semn de lipsa de respect”, „A purta roșu la o nuntă indiană este un gest diabolic”, au comentat aceștia.

Nunta cuplului Radhika Merchant & Anant Ambani, evaluată la 600 milioane de dolari

Cuplul, care s-a logodit în decembrie 2023, sărbătorește de luni bune, începând cu o petrecere înainte de nuntă în luna martie la care au participat 1.200 de invitați, printre care Ivanka Trump și Mark Zuckerberg. În luna mai, perechea a invitat 800 de persoane să se îmbarce într-o croazieră europeană de patru zile de-a lungul coastei mediteraneene.

Festivitățile lor au început la începutul acestei luni, cu o nuntă colectivă (cunoscută sub numele de Samuh Vivah) pentru alte peste 50 de cupluri și o ceremonie privată „haldi” cu prietenii și familia lor, care a avut loc pe 8 iulie.

La evenimentul care a avut loc pe data de 6 iulie, au fost prezenți și Iulia Vântur și partenerul ei, Salman Khan. Cei doi s-au distrat împreună și chiar au fost filmați în timp ce dansau pe ringul de dans. Artista și actorul au făcut atmosferă pe melodia „Oh Oh Jane Jaana”, care este interpretată chiar de către Salman Khan.

Cât a costat nunta cuplului Radhika Merchant & Anant Ambani

Potrivit the Guardian, costul estimat al nunții este de aproximativ de 600 de milioane de dolari. Deși pare o sumă exorbitantă, să nu uităm că averea lui Mukesh Ambani, tatăl mirelui, este estimată la 134 miliarde de dolari. În costul nunții intră și cele plătite pentru recitalurile lui Justin Bieber (10 milioane de dolari) și Rihanna (6 milioane de dolari).

Care a fost dress-code-ul

Invitații de la petrecerea a lui Anant și Radhika din martie au primit un document de nouă pagini privind dress-code-ul pe care să-l urmeze cu artiștii de coafură și machiaj de la fața locului, precum și nume de experți tradiționali indieni în vestimentație.

Dress-code-ul de vineri a constat în „ținute tradiționale indiene”, în timp ce invitaților li s-a cerut să poarte ținute „formale indiene” a doua zi. În ceea ce privește recepția, participanții au fost așteptați să apară în look-uri „indian chic”.

Citește și:
Keira Knightley și soțul ei, James Righton, apariție elegantă la Wimbledon

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people