Kevin Costner, dezvăluiri emoționante despre divorțul de Christine Baumgartner: „Un moment zdrobitor”

Kevin Costner a vorbit deschis despre divorțul său de Christine Baumgartner.

Kevin Costner, dezvăluiri emoționante despre divorțul de Christine Baumgartner: "Un moment zdrobitor"

Kevin Costner recunoaște că divorțul său tumultuos de fosta lui soție, Christine Baumgartner, a fost foarte greu pentru el. Actorul l-a numit drept un moment zdrobitor, însă a fost nevoit să treacă peste despărțire pentru a-și îndeplini responsabilitățile de părinte.

Kevin Costner, despre impactul divorțului

Cu toate că divorțul a fost unul dificil pentru el, Kevin Costner a spus că nu are „de ales” decât să meargă mai departe, deoarece copiii săi se „uită” la el.

„Este un moment zdrobitor”, a declarat actorul din „Yellowstone” în vârstă de 69 de ani la emisiunea „CBS Mornings”, despre despărțirea sa după 18 ani de căsnicie. „Este puternic și a durut. Deci, nu pot să mă ofilesc ca o margaretă. Trebuie să merg înainte, trebuie să continui să fiu cine sunt și să fiu atent la cine sunt ei.”

Kevin Costner și Christine Baumgartner au împreună copii, Cayden Wyatt, de 17 ani, Hayes Logan, de 15 ani, și Grace Avery, de 14 ani, și de luni de zile se luptă în instanță pentru plata pensiei alimentare.

Fostul designer a susținut anterior că adolescenții ei au fost obișnuiți cu un stil de viață luxos, inclusiv cu avioane private și vacanțe de lux, prin urmare tatăl lor, star de cinema, ar trebui să plătească mai mulți bani. În cele din urmă, un judecător a decis că Costner era responsabil doar pentru plata către soția sa a unei pensii alimentare de 63.209 de dolari pe lună pentru copii, ceea ce reprezenta mai puțin de jumătate din ceea ce dorea Baumgartner.

Foștii soți s-au mai luptat câteva săptămâni pentru pensia alimentară și acordul prenupțial, dar în cele din urmă au soluționat divorțul în septembrie 2023. Acesta a fost apoi finalizat oficial în februarie anul trecut. Detaliile exacte ale înțelegerii nu au fost dezvăluite, dar Christine Baumgartner a trebuit să îi plătească fostului ei soț peste 1 milion de dolari în onorarii de avocat pentru contestarea acordului prenupțial.

Costner a fost deschis cu privire la faptul că întreaga încercare l-a afectat. În luna mai, actorul din „Bodyguard” a declarat că se simte „distrus”, dar a promis să meargă mai departe în timp ce lucrează la noi proiecte.

„Indiferent cât de mult îmi este inima la pământ, indiferent cât de frânt pot fi în fiecare zi … am un nivel de responsabilitate [față de cei implicați în aceste proiecte]”, a declarat el atunci pentru GQ.

În aceeași lună, Costner a făcut o apariție pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes împreună cu cinci dintre copiii săi pentru noul său film, „Horizon: An American Saga”, în care i-a distribuit pe doi dintre fiii săi. În afară de concentrarea asupra eforturilor profesionale, starul din „Let Him Go” a declarat că este deschis să găsească din nou dragostea după luni de zvonuri legate de o posibilă relație între el și cântăreața Jewel.

Baumgartner, la rândul ei, a mers mai departe cu iubitul Josh Connor, care ar fi fost cândva unul dintre prietenii buni ai lui Costner.

Citește și:
CRBL, confesiuni despre actuala relație cu Elena, fosta lui soție, după ce au divorțat: „Și tristețe și eliberare, cumva…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people