Keke Palmer dezvăluie cum arată meniul de la Met Gala și este la ani lumină depărtare de opulența de pe covorul roșu

Actrița și cântăreața Keke Palmer s-a declarat neimpresionată de ce i s-a pus în farfurie la Met Gala.

Keke Palmer dezvăluie cum arată meniul de la Met Gala și este la ani lumină depărtare de opulența de pe covorul roșu

Met Gala este despre etalarea celor mai impresionante ținute, într-un context unic. Cu toate astea, mâncarea pare să nu fie pe măsura opulenței de pe covorul roșu.

Keke Palmer, prezentă pentru prima dată la celebrul eveniment în calitate de livestreamer pentru Vogue US, n-a fost impresionată de meniul care i s-a pus în față luni seara.

Ea a postat un story pe Instagram scriind: „De aceea nu vă arată toată mâncarea. Mă prostesc și eu.”

Imaginea prezintă o porție deloc atrăgătoare de legume, cu porumb, roșii, ciuperci, castraveți.  Vedeta a postat fotografia și pe Twitter, comentând „The menu chile.”

Dezamăgirea este justificată de prețul uriaș pe care vedetele trebuie să-l plătească pentru a participa la gala de strângere de fonduri prezidată de Anna Wintour.

Surse Page Six au declarat că participanții trebuie să plătească între 30.000 și 50.000 de dolari pe bilet (mesele pot varia între 275.000 și 500.000). Deși costurile sunt de obicei acoperite de brandurile de modă care invită celebrități și modele pentru a se promova, asta nu scuză o organizare defectuoasă.

Meniul din acest an avea, ca și evenimentul, tema „În America: un lexic al modei”. În mare parte vegetarian, acesta a inclus feluri de mâncare gătite după rețetele a 10 bucătari tineri din New York City, selectați de Marcus Samuelsson și Bon Appétit.

„După doi ani dificili pentru industria restaurantelor, vom profita de ocazie pentru a arăta munca și a spune poveștile unui grup dinamic de bucătari, prezentând în același timp un meniu captivant cu preparate delicioase pe bază de plante”, a declarat Samuelsson într-un comunicat de presă înainte de eveniment. „Gala oferă o oportunitate incomparabilă pentru ca talentelor emergente să-și consolideze cariera și să împărtășească perspectivele și meșteșugul lor.”

Potrivit unui articol din Vogue, meniul a inclus, printre altele, o salată tip Niçoise, gimbap, pavlova cu nucă de cocos și fructe de pădure, și naz khatoon.

Citește și:

Cele mai excentrice și mai frumoase machiaje și coafuri de la Gala Met 2021

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people