Keira Knightley și soțul ei, James Righton, apariție elegantă la Wimbledon

Keira Knightley și soțul ei, James Righton, au avut o apariție inedită la Wimbledon.

Keira Knightley și soțul ei, James Righton, apariție elegantă la Wimbledon

Keira Knightley și soțul ei, James Righton, au avut o apariție inedită și sofisticată în Loja Regală, dând startul sosirilor vedetelor în ziua a 10-a a turneului de la Wimbledon.

Keira Knightley și soțul ei, James Righton, apariție inedită la turneul Wimbledon

Keira Knightley și soțul ei, James Righton, au fost în centrul atenției în ziua a 10-a a Campionatelor de la Wimbledon, la All England Lawn Tennis and Croquet Club, miercuri după-amiază. Actrița în vârstă de 39 de ani și muzicianul în vârstă de 40 de ani s-au distrat copios și nu și-au putut stăpâni râsul în timp ce urmăreau un meci în Loja Regală.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Keira Knightley a impresionat printr-o rochie albă semi-transparentă, asortată cu pantofi roz slip-on și o pălărie de paie. Ea și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare și a purtat o poșetă de dimensiuni mici, crem cu auriu. James Righton a arătat elegant într-un costum maro, asortat cu pantofi și ochelari de soare, sosind de mână cu Keira, înainte de a se îndrepta spre terenul central.

Knightley și Righton, un fost membru al trupei londoneze Klaxons, s-au întâlnit pentru prima dată în 2011 la o cină. S-au logodit un an mai târziu și s-au căsătorit în Franța pe 4 mai 2013, în cadrul unei ceremonii restrânse. Pe parcursul căsniciei lor, cei doi au devenit părinți a două fetițe, Edie Knightley Righton, de 9 ani, și Delilah Knightley Righton, de 4 ani.

„Da, am reușit. Am reușit,” a spus Knightley despre aniversarea de 10 ani a cuplului, în cadrul unei apariții la The Drew Barrymore Show în 2022. „Avem doi copii și am ajuns la un deceniu. Este un miracol.”

Totodată, la Wimbledon, Hannah Dodd a atras toate privirile într-o rochie galbenă cu volane, care i-a pus în evidență silueta incredibilă. Zara Tindall și soțul ei, Mike, au oferit un gest tandru pozând pentru fotografii înainte de a urmări meciul de tenis.

Jucătorul de tenis Alex de Minaur a suferit o accidentare

Alex de Minaur s-a retras din sferturile de finală din cauza unei accidentări la șold, trimițându-l pe Novak Djokovic direct în a 13-a semifinală la Wimbledon.

„Sunt devastat. Acesta a fost cel mai important meci din cariera mea”, a spus australianul întristat, confirmând vestea nefericită. Într-un ghinion extraordinar, australianul s-a accidentat cu ultima lovitură din victoria sa din runda a patra împotriva francezului Arthur Fils, în timp ce s-a aruncat pentru a executa un voleu câștigător superb.

În momentul victoriei, a realizat imediat că ceva nu era în regulă. A aruncat o privire tulburată către lojă – unde se afla și iubita sa, Katie Boulter, numărul 1 britanic – și a șchiopătat până la scaunul său. A afișat o față curajoasă imediat după aceea, spunând: „Voi fi bine.” Dar se pare că răspunsul său inițial, devastat, pe teren, a fost corect.

„Evident, nu este un anunț pe care aș fi vrut să-l fac sub nicio formă,' a spus el miercuri. „Sunt devastat să mă retrag din cauza unei accidentări la șold, o mică ruptură a cartilajului fibros care se află la capăt sau se conectează la adductor. Am simțit o crăpătură puternică în timpul ultimelor trei puncte ale meciului meu împotriva lui Fils și am făcut o scanare ieri care a confirmat această accidentare și riscul ridicat de a o agrava dacă aș intra pe teren.”

Citește și:
Ce sumă fabuloasă a pierdut Sharon Stone în urma accidentului vascular cerebral din 2001: „Totul dispăruse'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people