Keanu Reeves, viral în mediul online după o întâlnire adorabilă cu un fan

Keanu Reeves a devenit viral pe rețelele de socializare în urma unui schimb de replici adorabil cu un tânăr fan.

Keanu Reeves, viral în mediul online după o întâlnire adorabilă cu un fan

Keanu Reeves ne cucerește din nou! Actorul în vârstă de 58 de ani a ajuns viral în mediul online, după ce a avut o întâlnire cu un fan în vârstă de doar nouă ani. Reeves și băiețelul, pe nume Noah, s-au întâlnit în Los Angeles, la o sesiune de autografe pe care actorul a organizat-o pentru seria de benzi desenate BRZKRK.

În clipul video adorabil, puștiul în vârstă de nouă ani îi mărturisește lui Keanu că este „un fan înfocat” și că el este „actorul său preferat din întreaga lume.”

După ce i-a mulțumit băiețelului, Keanu Reeves l-a întrebat dacă a urmărit desenul animat Toy Story 4, în care îl interpretează pe Duke Caboom. Entuziasmat, Noah a declarat că Duke este „personajul său preferat”. Pentru a-l bucura pe micuț, Reeves a rostit una dintre replicile faimoase ale lui Duke.

„Cel mai mare cascador al Canadei!”, a spus actorul zâmbind, spre încântarea lui Noah. „Mă bucur că ți-a plăcut. Mi-a plăcut foarte mult să-l joc pe Duke Caboom”, a mai declarat actorul.

Aceasta nu este însă prima întâlnire emoționantă pe care Reeves o are cu fanii. Anul trecut, actorul a devenit din nou viral pentru un schimb de replici pe care l-a avut cu un tânăr fan la aeroport. Conversația dintre cei doi a fost surprinsă de un alt pasager, care a transcris replicile și le-a distribuit pe rețelele de socializare.

Pe 4 iulie 2022, Keanu a aterizat la New York cu un zbor de la Londra, iar în timp ce se afla la preluarea bagajelor, un tânăr fan s-a apropiat de el. Acesta a început să-i pună tot felul de întrebări lui Keanu, care au fost transcrise de un coleg. Producătorul TV Andrew Kimmel a povestit pe Twitter cum a avut loc episodul cu cei doi.

Potrivit acestuia, actorul își aștepta bagajul alături de ceilalți pasageri, când un băiat a venit la el pentru a-i cere un autograf. Ulterior, tânărul i-a pus tot felul de întrebări actorului său preferat, iar reacția lui Keanu a fost emoționantă.

„Keanu Reeves a fost în zborul meu de la Londra la New York astăzi. Un băiețel i-a cerut un autograf la bagaje și apoi a început să lanseze o serie de întrebări la foc automat. Keanu a răspuns cu plăcere la fiecare dintre ele…”, a scris Kimmel pe Twitter.

„Băiatul: De ce ai fost la Londra?
KR: Filmam un documentar.
Băiatul: Am văzut pe internet că ai fost la Grand Prix (pronunțând x-ul)
KR: Da, la Grand Prix (cu accent francez, fără să-l corecteze). F1! Mașini de curse!
Băiatul: Tu conduci?
KR: Nu F1, dar îmi place să merg pe motociclete.
Băiatul: Locuiești în New York?
KR: Locuiesc în Los Angeles.
Băiatul: Cât timp vei sta în New York?
KR: Patru zile! Nu… cinci. Cinci zile!
Băiatul: De ce ești în New York?
KR: O să văd un spectacol pe Broadway!
Băiatul: Ce spectacol de Broadway?
KR: American Buffalo! Mamet!
Băiatul: Unde stai în New York?
KR: Midtown!”.

În cele din urmă, băiatul a rămas fără suflu, moment în care Keanu a decis să întoarcă situația. „În acest moment, puștiul nu mai avea întrebări, iar Keanu a început să-l întrebe la foc automat de ce a fost în Europa, la ce galerii a mers și care este cartea lui preferată”, și-a amintit Andrew.

Andrew a încheiat firul discuției făcând o serie de laude la adresa starului și împărtășind selfie-ul pe care nu a putut rezista să nu-i ceară.

„Omul nu putea fi mai drăguț, mai ales după un zbor internațional. M-am gândit să împărtășesc acest lucru pentru că omul este un tip cu clasă și mici momente ca acesta pot face o diferență atât de mare în viața oamenilor. Avem nevoie de mai mulți de Keanu!”, a spus fanul.

Citește și:
Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată. Primele imagini cu familia sa

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people