Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, gest romantic la Gala MOCA 2024. Cum s-au afișat cei doi

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, au fost surprinși într-o ipostază romantică rară la un eveniment.

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, gest romantic la Gala MOCA 2024. Cum s-au afișat cei doi

Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, au furat lumina reflectoarelor la Gala MOCA 2024 de sâmbătă seara. Actorul din John Wick, în vârstă de 59 de ani, și artista, în vârstă de 54 de ani – care și-au făcut debutul pe covorul roșu în 2019 – s-au îmbrăcat pentru a impresiona la gala anuală care a avut loc la The Geffen Contemporary Museum.

Keanu Reeves și Alexandra Grant, sărut tandru la un eveniment

Îmbrăcat într-un costum gri elegant, asortat cu o eșarfă, starul a emanat farmec în timp ce și-a pus brațul în jurul iubitei sale, care a strălucit într-o rochie de culoare verde-cenușiu. Keanu și Alexandra i-au încântat pe fotografi cu atitudinea lor afectuoasă înainte de a împărți un sărut tandru în holul muzeului. Evenimentul a fost unul plin de vedete, printre care Ava DuVernay, David Alan Grier, Candy Spelling, Christine Chiu de la Bling Empire și multe altele.

Keanu și Alexandra și-au făcut publică relația în noiembrie 2019, când au pășit împreună pe covorul roșu la LACMA Art + Film Gala. Dezvăluirea a stârnit un interes semnificativ, artistul menționând că a urmat o avalanșă de întrebări despre această idilă din toate colțurile lumii.

sursa: Profimedia

„Cred că fiecare persoană pe care o cunoșteam m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, iar asta este fascinant”, a declarat ea pentru British Vogue câteva luni mai târziu.

Cei doi, care conduc împreună o editură numită X Artists’ Books, sunt prieteni apropiați de zeci de ani. Prietena Alexandrei, actrița Jennifer Tilly, a dezvăluit că cei doi se întâlnesc ‘de ani de zile’ în februarie 2020.

„Îmi amintesc că acum câțiva ani, cam acum un an și jumătate, Alexandra a spus: ‘Keanu Reeves este iubitul meu’ și eu am zis: ‘Stai. Ce? Ce? Ce?'”, a declarat starul din Chucky pentru Page Six.

Cum se înțeleg cei doi

În septembrie 2023, Alexandra a declarat pentru People că Keanu a ajutat-o să-și ducă arta la un nou nivel: „Am avut o vizită la un atelier în urmă cu câțiva ani, iar această persoană foarte amabilă mi-a spus: ‘Văd că munca ta a devenit mai fericită'”, își amintește ea. „‘Asta este real. Suntem cu toții ființe umane. Suntem animale. Ne exprimăm de acolo de unde suntem. Cred că munca este mai fericită'”. Ea a continuat să îl numească pe Keanu „inspirația ei”.

Întrebată cum este să se întâlnească cu cineva atât de celebru și dacă este mai greu să pășească pe covorul roșu cu sau fără starul din „John Wick”, ea a făcut un comentariu rar despre relația lor. Într-un interviu recent, Grant a vorbit despre aspecte ale relației cu Reeves.

„Vestea bună despre faptul că m-am îndrăgostit ca adult este că îmi construisem propria carieră în momentul în care începuse relația mea. Mă simt foarte încrezătoare în relație pe covorul roșu. Mă simt încrezătoare pe el singură”, a declarat ea pentru People. 

Grant și Reeves se cunosc cel puțin din 2011, când au început să lucreze ca prieteni la cartea „Ode to Happiness”, o carte ilustrată pentru adulți, cu ilustrații de Grant și text realizat de Reeves. De-a lungul anilor, prietenia lor s-a transformat în romantism și s-a născut unul dintre cuplurile preferate de celebrități.

Citește și:
Motivul pentru care Prințul William nu a fost alături de Kate Middleton atunci când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people