Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, apariție rară la o cursă de motociclete din Germania. Cum au fost surprinși cei doi

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, au participat în acest weekend la o cursă de motociclete din Germania.

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, apariție rară la o cursă de motociclete din Germania. Cum au fost surprinși cei doi

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, și-au petrecut ziua de duminică la MotoGP Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Cei doi s-au distrat de minune la cursa de motociclete din Germania, fiind surprinși de paparazzi zâmbind larg și chiar fluturând steagul cu carouri.

Pentru eveniment, Reeves a purtat o ținută din denim, în timp ce Grant a optat pentru o pereche de jeanși, un pulover albastru deschis și o pereche de ochelari de soare negri.

Potrivit unei surse apropiate, Reeves este pasionat de mult timp de motociclete și chiar deține o companie de motociclete personalizate.

„Motocicletele sunt o parte importantă din viața lui,” a spus recent o sursă pentru PEOPLE despre Reeves, adăugând că Alexandra „nu a avut niciodată nimic împotriva” pasiunii lui pentru vehicule. „Ea are o personalitate foarte calmă și doar își dorește ca el să fie fericit,” a explicat sursa.

Keanu Reeves și artista Alexandra Grant și-au făcut publică relația pentru prima dată în noiembrie 2019, când și-au făcut debutul pe covorul roșu la LACMA Art + Film Gala prezentată de Gucci în Los Angeles. Cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani și chiar au colaborat la lucrări împreună, cum ar fi cartea lui Reeves din 2011, „Ode to Happiness”, și „Shadows”, din 2016, scrisă tot de Reeves și ilustrată de Grant. Dezvăluirea a stârnit un interes semnificativ, artista menționând că a urmat o avalanșă de întrebări despre această idilă.

„Cred că fiecare persoană pe care o cunoșteam m-a sunat în prima săptămână din noiembrie, iar asta este fascinant”, a declarat ea pentru British Vogue câteva luni mai târziu.

În septembrie 2023, Alexandra a declarat pentru People că Reeves a ajutat-o să-și ducă arta la un nou nivel: „Am avut o vizită la un atelier în urmă cu câțiva ani, iar această persoană foarte amabilă mi-a spus: ‘Văd că munca ta a devenit mai fericită'”, își amintește ea. „Asta este real. Suntem cu toții ființe umane. Suntem animale. Ne exprimăm de acolo de unde suntem. Cred că munca este mai fericită”.

Alexandra Grant a vorbit si despre un moment în care s-a simțit blocată din punct de vedere creativ și despre cum Reeves a ajutat-o să treacă peste acest impas.

„Într-un moment de frustrare din viața mea, am spus odată: ‘Uneori mă simt ca un Maserati blocat în trafic’, că am acest motor mare, dar, din diverse motive, că nu pot merge niciodată. Și știu că o mulțime de oameni se simt frustrați în viața lor, că nu sunt capabili să-și pună în funcțiune motorul. Cred că fiecare persoană creativă se simte așa. Ceea ce îmi place la Keanu și la schimbul nostru este că ne împingem unul pe celălalt să construim noi drumuri. Faptul că vedem cum celălalt rezolvă problemele este o sursă de inspirație, de genul: ‘O, bine, bine, asta e o fundătură. Cum să încerc cealaltă chestie?'”, a povestit ea pentru presă.

Întrebată cum este să se întâlnească cu cineva atât de celebru și dacă este mai greu să pășească pe covorul roșu cu sau fără starul din „John Wick”, ea a făcut un comentariu rar despre relația lor.

„Vestea bună despre faptul că m-am îndrăgostit ca adult este că îmi construisem propria carieră în momentul în care începuse relația mea. Mă simt foarte încrezătoare în relație pe covorul roșu.”, a declarat ea pentru People. 

Citește și:
Brad Pitt și iubita sa, Ines de Ramon, surprinși în ipostaze romantice la circuitul Grand Prix din Marea Britanie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people