Keanu Reeves, gest inedit față de iubita lui, Alexandra Grant, pe covorul roșu

Keanu Reeves au participat împreună la un eveniment la Gala 2023 a Muzeului de Artă Contemporană din Los Angeles, sâmbătă.

Keanu Reeves, gest inedit față de iubita lui, Alexandra Grant, pe covorul roșu

Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant, au atras toate privirile pe covorul roșu la Gala 2023 a Muzeului de Artă Contemporană din Los Angeles. Actorul, în vârstă de 58 de ani, nu și-a putut ține mâinile departe de Grant, în vârstă de 50 de ani, în timp ce și-a arătat dragostea față de partenera lui și s-au sărutat la evenimentul de lux.

Keanu Reeves, moment inedit pe covorul roșu

Cu toate acestea, actorul i-a luat pe toți prin surprindere cu un gest surprinzător făcut către iubita lui. În timp ce împărțeau un sărut pe covorul roșu, Keanu și-a ținut ochii deschiși în tot acest timp pentru a o privi pe Alexandra. Atunci când nu se sărutau, cei doi, care sunt cunoscuți pentru că își păstrează relația privată, au zâmbit larg în timp ce își înfășurau brațele unul în jurul celuilalt în timp ce pozau pentru fotografii.

sursa: profimedia
sursa:profimedia

Starul din John Wick a arătat elegant într-un costum negru clasic, cravată în dungi și pantofi maro. Între timp, Grant a purtat o rochie înflorată, roșie, împodobită cu o floare mare la gât și volane la tiv. Grant, un artist vizual, și-a expus lucrările la MOCA în trecut, iar cei doi au participat împreună la gala anuală a muzeului și anul trecut. De obicei, cei doi stau relativ departe de lumina reflectoarelor, dar actorul din Matrix a vorbit cu entuziasm despre dragostea lor în timpul unui interviu acordat revistei People în luna martie.

Deși au început să se întâlnească abia în urmă cu câțiva ani, Grant și Reeves se cunosc cel puțin din 2011, când au colaborat la cartea sa Odă fericirii. De asemenea, cei doi și-au unit din nou forțele pentru cartea lor din 2016, Shadows, și au continuat să lanseze compania editorială X Artists’ Books un an mai târziu.

Reeves a mai avut o relație de lungă durată cu Jennifer Syme în anii ’90, dar s-ar fi despărțit din cauza durerii provocate după ce copilul celor doi s-a născut mort. Foștii au rămas prieteni apropiați până când aceasta a murit în mod tragic într-un accident de mașină în 2001, la doar 28 de ani.

Deși este destul de privat în legătură cu viața sa personală, Keanu Reeves a vorbit recent despre relația pe care o are cu Alexandra Grant. Într-un interviu acordat publicației People, actorul în vârstă de 58 de ani a mărturisit că ultimul moment de fericire pe care l-a trăit a fost „în urmă cu câteva zile, alături de iubita mea”.

„Eram în pat. Eram conectați. Zâmbeam, râdeam și chicoteam. Ne simțeam minunat. A fost foarte plăcut să fim împreună.”, a povestit Reeves pentru People.

Keanu Reeves și artista Alexandra Grant și-au făcut publică relația pentru prima dată în noiembrie 2019, când și-au făcut debutul pe covorul roșu la LACMA Art + Film Gala prezentată de Gucci în Los Angeles. În februarie 2020, prietena lui Grant, actrița Jennifer Tilly, a declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau de mult mai mult timp decât știau fanii.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Andreea Antonescu despre ziua în care a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people