Katy Perry și Orlando Bloom, prima apariție în public de când au devenit părinți

Katy Perry și Orlando Bloom au fost văzuți pentru prima dată în public de când au devenit părinții unei fetițe adorabile.

Katy Perry și Orlando Bloom, prima apariție în public de când au devenit părinți

La sfârșitul lunii august Katy Perry a născut o fetiță, al cărui nume este Daisy Dove Bloom. Artista în vârstă de 35 de ani a devenit pentru prima oară mamă, în timp ce pentru partenerul ei, Orlando Bloom, acesta este al doilea copil.

Zilele trecute, cei doi au fost văzuți pentru prima dată în public de la venirea pe lume a fetiței lor. Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, dar și a declarațiilor făcute de martori, cei doi au făcut diverse cumpărături în magazinele din apropierea casei lor din California.

Katy a mers pentru cumpărături la Pierre LaFond și Wendy Foster de unde a luat mâncare, ceva băuturi și câteva accesorii pentru casă. „A cumpărat mai multe perne, pături și coșuri decorative”, a declarat un martor, care a precizat că vedeta era singură, neacompaniată de partenerul ei. „Katy părea fericită că este la cumpărături și a fost foarte politicoasă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KatyCat4life (@katy.cat.4.life) on


La numai câteva ore distanță, și actorul Orlando Bloom a fost surprins în public, el alegând un restaurant local, unde a comandat cina, pentru ca ulterior să se întoarcă acasă. „El a venit și a ridicat comanda pe care o făcuse și apoi a plecat imediat acasă”, a precizat o sursă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Katy Perry și partenerul ei, Orlando Bloom, au devenit părinți la sfârsițul lunii august și au anunțat venirea pe lume a copilului lor într-un mod special, mai exact prin intermediul organizației UNICEF, dezvăluind și că au inițiat o pagină de donații pentru a sprijini copiii născuți în timpul pandemiei de coronavirus.

Suntem plini de dragoste și entuziasm odată cu venirea pe lume în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită precum a noastră. Comunitățile din întreaga lume se confruntă cu o lipsă de personal medical și la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut își pierde viața, în mare parte din cauze care puteau fi prevenite. Din cauza Covid-19, viața multor copii este expusă riscului din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri și medicamente care să prevină boala. În calitate de părinți, acest lucru ne frânge inima, întrucât acum empatizăm cu părinții care se confruntă cu aceste probleme mai mult ca niciodată.

În calitate de Ambasadori ai Bunăvoinței UNICEF, știm că UNICEF este acolo, pe teren, făcând tot ceea ce este necesar pentru a se asigura că fiecare mamă care așteaptă un copil are acces la sistemul medical și la servicii medicale de calitate. Am decis să facem o pagină de donații pentru a sărbători venirea pe lumea a lui Daisy Dove Bloom. Dacă îi sprijiniți, sustineți un început în siguranță a vieții și formarea unei lumi sănătoase pentru fiecare copil”, au scris cei doi în încheierea comunicatului.

Citește și:
Katy Perry a pozat în lenjerie intimă la doar o săptămână de când a născut

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people