Katy Perry și Orlando Bloom, gesturi romantice la un festival de muzică

Katy Perry și Oralndo Bloom au fost surprinși în ipostaze romantice în timpul unui festival de muzică din Londra.

Katy Perry și Orlando Bloom, gesturi romantice la un festival de muzică

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, s-au sărutat ca niște copii îndrăgostiți în timp ce se uitau la Bruce Springsteen & The E Street Band în timpul festivalului British Summer Time (BST) Hyde Park din Londra. Vedeta pop în vârstă de 38 de ani și actorul în vârstă de 46 de ani se aflau printre o mulțime de participanți de renume, printre care Jon Bon Jovi, Stella McCartney, Emma Thompson, Rami Malek, Billy Joel și Leslie Mann, dar toți ochii erau ațintiți asupra celor doi îndrăgostiți.

Katy Perry și Orlando Bloom, surprinși în ipostaze tandre în Londra

Fotografii i-au surprins pe cei doi în timp ce starul din „Lord of the Rings” stătea aproape de cântăreață, înfășurându-și brațele în jurul taliei ei. De asemenea, el și-a lipit nasul de urechea ei și i-a sărutat obrazul înainte ca ea să se întoarcă cu fața la el și să se sărute tandru în fața camerei. În mijlocul tuturor atingerilor, Bloom a avut grijă să strecoare numeroase selfie-uri în timp ce ochii lui Perry erau închiși.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pentru show-ul de la apus, jurata de la „American Idol” a uimit într-o rochie mini din satin Prada roz, ochelari de soare asortați, adidași albi, o geantă crossbody și straturi de coliere tip choker, dintre care unul era accentuat în mod corespunzător cu un pandantiv cu o margaretă, după care Perry a botezat-o pe fiica ei și a lui Bloom, în vârstă de 2 ani. La rândul său, actorul a purtat un tricou alb cu mâneci cu manșete răsucite, blugi albaștri și cizme maro de tip Dr. Martens.

Katy Perry și Orlando Bloom și-au petrecut noaptea râzând, dansând și socializând. Seara de festival a fost una aparent reușită pentru cuplu, care a fost surprins în compania celorlalte vedete, în timp ce savurau un pahar pentru socializare.

Cum se sprijină reciproc cei doi

Katy Perry a dezvăluit recent că a reintegrat din nou alcoolul în viața ei după un „pact de abstinență” de trei luni cu Orlando Bloom.

„Pentru mine, a fost o oportunitate de a mă reseta. Ne-am resetat după Ziua președintelui în februarie și a fost o mare oportunitate de a-mi lăsa corpul să își revină puțin”, a explicat ea pentru People luna trecută, adăugând că a avut destul de mult succes în „găsirea echilibrului”.

Pentru cântăreață, acest echilibru presupune „să nu bea cu adevărat” în serile din timpul săptămânii, în semn de solidaritate cu starul din „Carnival Row”, care „filmează un film la Londra în acest moment, care îi ia fiecare gram de concentrare”. Deși cei doi par să fie îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, ei trăiesc în lumi separate în universul celebrităților, ceea ce Bloom a recunoscut că poate fi „o provocare”.

„Suntem în două bazine foarte diferite. Piscina ei nu este o piscină pe care eu o înțeleg neapărat, și cred că piscina mea nu este o piscină pe care ea o înțelege neapărat. Cu siguranță ne luptăm cu emoțiile și creativitatea noastră. Dar cred că amândoi suntem conștienți de cât de binecuvântați suntem că ne-am conectat în modul în care am făcut-o la momentul în care am făcut-o”, a declarat el pentru revista Flaunt în februarie, adăugând că nu există „niciodată un moment de plictiseală” acasă.

Citește și:
Sean Penn și noua sa iubită, Olga Korotyayeva, surprinși în ipostaze tandre în Saint-Tropez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people