Katy Perry și Orlando Bloom, apariție rară în public alături de fiica lor, Daisy

Katy Perry și Orlando Bloom au fost surprinși în timpul unei ieșiri rare în New York cu fiica lor, Daisy.

Katy Perry și Orlando Bloom, apariție rară în public alături de fiica lor, Daisy

Katy Perry s-a bucurat de o ieșire rară alături de familia ei, împreună cu Orlando Bloom, în New York, după ce a abordat controversa legată de Dr. Luke.

Katy Perry și Orlando Bloom, apariție rară cu fiica lor

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, păreau cuplul perfect și fericit în timp ce ieșeau la plimbare cu fiica lor de trei ani, Daisy, prin New York City.

sursa: Profimedia

Cei doi au fost văzuți în timp ce se plimbau relaxați prin Tribeca, ținând-o de mână pe micuța Daisy în timp ce traversau strada împreună, miercuri. La un moment dat, actorul și-a ridicat fiica pe umeri, în timp ce artista savura o băutură caldă și purta sticla roz reutilizabilă a lui Daisy, cu Hello Kitty pe ea. Pentru această ieșire relaxată, cântăreața nominalizată de 13 ori la premiile Grammy a ales o ținută casual formată dintr-un top scurt gri deschis și pantaloni scurți asortați.

sursa: Profimedia

Perry și-a completat look-ul cu o borsetă neagră Chanel, ochelari de soare și mai multe coliere suprapuse. Pe cap purta o șapcă de baseball albastră, iar părul ei lung și brunet era prins într-o coadă joasă. Orlando Bloom a optat pentru o cămașă supradimensionată bleumarin, pantaloni scurți asortați și pantofi sport. Și el, ca și Perry, purta o șapcă de baseball și ochelari de soare.

Fiica lor, care va împlini patru ani pe 26 august, arăta adorabil într-un top alb croșetat cu o inimă roșie în centru, blugi albaștri și adidași albi. Deși Daisy este singurul copil al cuplului, Bloom mai are un fiu, Flynn, de 13 ani, din căsătoria anterioară cu modelul Miranda Kerr.

Artista, criticată pentru colaborarea cu Dr. Luke

Aceasta este prima apariție publică a lui Katy Perry după ce și-a apărat cu fermitate decizia de a colabora cu controversatul producător muzical Dr. Luke pentru noul său album, 143. Unii oameni au criticat-o pe Perry pentru colaborarea cu Dr. Luke, după ce acesta a fost implicat într-o bătălie juridică de un deceniu cu colega sa, Kesha, care l-a acuzat în 2014 de abuz fizic, sexual și emoțional, acuzații pe care el le-a negat.

Confruntarea legală s-a încheiat în cele din urmă printr-o înțelegere. Cu toate acestea, în timpul apariției sale în podcast-ul „Call Her Daddy”, Perry a insistat că versurile sale sunt bazate pe experiențele personale și nu reflectă opiniile producătorului.

„Înțeleg că această colaborare a generat multe discuții. El a fost doar unul dintre mulți colaboratori.” Artista a subliniat că Dr. Luke doar o ajută să-și realizeze muzica, iar piesele provin din propria ei experiență de viață. „Adevărul este că aceste cântece reflectă transformările prin care am trecut în viață, și el a fost unul dintre cei care m-au ajutat în acest proces.”

Katy a insistat că muzica ei vine dintr-un „loc de sărbătoare și iubire”. „Nu simt că trebuie să mai demonstrez ceva. Acum fac muzică din bucurie și iubire.”

Colaborarea cu Dr. Luke a stârnit o mare controversă înaintea lansării mult așteptate a noului ei album. În iunie, revista Rolling Stone a raportat că artista colaborează cu Dr. Luke, Max Martin, Sarah Hudson și Stargate la acest nou proiect, primul ei album de la Smile din 2020.

Citește și:
Premiera Joker la Veneția: o celebrare pentru Lady Gaga și Joaquin Phoenix

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people