Katy Perry, Lionel Richie și alți artiști, concert special pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea

Katy Perry, Lionel Richie și alți artiști au cântat după încoronarea Regelui Charles al III-lea în prezența familiei regale.

Lionel Richie, Katy Perry, Nicole Scherzinger și mulți alții au fost în fruntea listei de vedete care au cântat la concertul de încoronare a Regelui Charles al III-lea, duminică seară. Concertul a avut loc la Castelul Windsor, pe peluza de est a domeniului castelului, și a cuprins o varietate de numere, de la balet și operă la muzică clasică și melodii pop.

Katy Perry și Lionel Richie, spectacol la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Katy Perry, șic într-o rochie de bal aurie de la Vivienne Westwood, a cântat o variantă puternică a pieselor Roar și Firework, în timp ce Scherzinger a cântat propria versiune a piesei Reflection a Christinei Aguilera din filmul Disney Mulan. Între timp, Richie s-a așezat la un pian cu coadă negru pentru a interpreta clasicul Easy al trupei The Commodores, urmat de propriul său hit All Night Long (All Night) în fața unei mulțimi entuziaste.

Regele Charles al III-lea, care a fost încoronat oficial sâmbătă la Westminster Abbey, a fost văzut salutând spectatorii de la concert pe tot parcursul serii. El a fost așezat alături de soția sa, Regina Camilla, în timp ce asistau la spectacole alături de mulțimea veselă și energică. Cuplul a fost așezat lângă moștenitorul tronului lui Charles, fiul său, Prințul William, căruia i s-a alăturat soția Kate Middleton.

Prințesa de Wales și cei doi copii ai săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, au fost surprinși făcând reverențe în fața Regelui Charles al III-lea și a Reginei Consort Camilla în timp ce își ocupau locurile pentru concertul de încoronare de duminică seara. Charlotte a fost perfectă în ceea ce privește sincronizarea, făcând o reverență în timp ce bunicul ei trecea pe lângă ea. Dar, în acel moment, Prințesa, în vârstă de 8 ani, aproape că și-a pierdut echilibrul. Totuși, ca o profesionistă, s-a redresat rapid, exact la timp pentru ca Regina Consort Camilla să treacă pe lângă ea.

Discursul Prințului William

La un moment dat, în timpul serii, Prințul de Wales și-a făcut apariția pe scenă pentru a-și felicita tatăl, în timp ce a ținut să o amintească în mod special pe regretata sa bunică, Regina Elisabeta a II-a.

„Vreau să spun câteva cuvinte despre tatăl meu și de ce cred că acest weekend este atât de important. Dar nu vă faceți griji, spre deosebire de Lionel, nu voi continua toată noaptea. Așa cum a spus bunica mea când a fost încoronată: ‘Încoronările sunt o declarație a speranțelor noastre pentru viitor’. Și știu că ea este acolo sus, veghind cu drag asupra noastră. Ar fi o mamă mândră. Cu toate că sărbătorile sunt magnifice, în centrul spectacolului se află un mesaj simplu. Serviciul. Primele cuvinte ale tatălui meu la intrarea ieri în Westminster Abbey au fost o promisiune de serviciu. A fost o promisiune de a continua să servească. Pentru că timp de peste 50 de ani, în fiecare colț al Regatului Unit, în Commonwealth și în întreaga lume, el s-a dedicat slujirii celorlalți, atât a generațiilor actuale, cât și a celor viitoare și a celor a căror memorie nu trebuie neglijată.

Și, poate cel mai important dintre toate, tatăl meu a înțeles întotdeauna că oamenii de toate credințele, din toate mediile și din toate comunitățile merită să fie sărbătoriți și susținuți. Tată, suntem cu toții foarte mândri de tine. De asemenea, vreau să îmi exprim mândria și recunoștința pentru milioanele de oameni care servesc, în forțele armate, în sălile de clasă, în secțiile de spital și în comunitățile locale. Mă angajez să vă servesc pe toți. Regele, Țara și Commonwealth-ul. Trăiască Regele!”, a încheiat Prințul William.

Citește și:
Prințesa Charlene, apariție elegantă alături de Prințul Albert de Monaco, în urma zvonurilor legate de despărțire

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people