Katy Perry, dezvăluiri inedite despre ritualurile de frumusețe la care apelează

Katy Perry iubește terapia cu lumină roșie.

Katy Perry, dezvăluiri inedite despre ritualurile de frumusețe la care apelează

Într-o apariție recentă în seria „In the Bag” a revistei British Vogue, Katy Perry a prezentat toate obiectele pe care le poartă de obicei în poșetă: luciu de buze, cremă hidratantă, vitamine și o rolă pentru scame. Cântăreața în vârstă de 39 de ani a mărturisit că are un obicei „ciudat” înainte de culcare, folosind rola de scame pe talpă.

„Jur pe rola mea pentru scame”, a explicat Katy Perry, în timp ce îndepărta praful de pe rochia sa. „Folosesc rola pentru scame pe talpa picioarelor înainte de a merge la culcare. E ciudat? Avem cu toții obiceiuri ciudate de genul acesta? Cred că da. Tocmai l-am împărtășit pe al meu cu întreaga lume.”

Perry a mai menționat și că conținutul poșetei sale s-a schimbat de când a născut-o pe fiica ei, Daisy, în august 2020.

„Întotdeauna am o gustare, întotdeauna am apă pentru ea. Întotdeauna am, de asemenea, o mică jucărie sau ceva cu care să se joace”, a spus ea.

Un alt obiect esențial pentru Katy Perry este dispozitivul cu lumină roșie Solawave, pe care a mărturisit că l-a furat de la Orlando Bloom, în vârstă de 47 de ani.

„Când nu port machiaj, îmi pregătesc pielea. Ei bine, jur pe acest micuț. Se numește Solawave. L-am furat din coșul cu cadouri de la Globurile de Aur al lui Orlando”, a explicat ea, în timp ce îl scotea din poșetă.

„Este doar acest mic stilou și este atât de practic și drăguț. Îl pornesc și este terapie cu lumină roșie. Eu doar îl mișc sus, sus, sus în timp ce lucrez, răspund la apeluri. Terapia cu lumină roșie ajută să creezi mai mult colagen, cred eu, și să readuci pielea la viață. Sănătatea este bogăție.”

Chiar dacă Katy Perry și Orlando Bloom încearcă să își crească fiica departe de lumina reflectoarelor, micuța Daisy a apărut în luna mai în cadrul emisiunii American Idol. Fetița în vârstă de 3 ani și tatăl său au stat în public pentru a o susține pe Katy Perry, care face parte din echipa de jurați a show-ului. Apariția nu a fost una întâmplătoare, emisiunea fiind difuzată de Ziua Mamei.

Daisy, care a zâmbit larg atunci când camerele de filmat s-au îndreptat spre ea, purta o ținută adorabilă, care semăna cu cea a Cenușăresei.

„OMG, Daisy are privirea mamei ei”, a scris un fan pe platforma X, în timp ce altul a remarcat că fetița „chiar a crescut.”

Daisy a apărut pentru prima oară în public în toamna anului trecut, în timpul unui concert susținut de mama sa în Las Vegas. În timp ce se pregătea să interpreteze single-ul Hot N Cold, Perry a făcut o pauză pentru a-i transmite un mesaj emoționant fetiței sale, Daisy Dove.

„Daisy! Te iubesc atât de mult”, a spus Perry, așa cum se vede în imaginile publicate de fani pe platforma X. „Ești cea mai bună prietenă a mea, mă bucur atât de mult că ești aici”, a  adăugat artista.

„Voi cânta următorul cântec. Cred că îl știi?”, a întrebat-o apoi Katy pe Daisy Dove, care era îmbrăcată într-un costum de Minnie Mouse.

Katy Perry i-a transmis și partenerului său, Orlando Bloom un mesaj emoționant, numindu-l pe actor „un sprijin incredibil” și „un tată extraordinar.” Artista și-a îndreptat apoi atenția către fetița lor, spunând: „Am creat acest spectacol după nașterea fiicei mele, Daisy Dove.”

„Când am întâlnit-o, a fost ca și cum toată dragostea pe care o căutam a apărut în sfârșit. Ea m-a făcut să mă simt întreagă, m-a vindecat și mi-a arătat cum să mă joc din nou. Așa că acest spectacol este pentru copilul interior din fiecare și pentru speranța că, poate, dacă am putea cu toții să vedem viața prin ochii unui copil, am fi liberi.”

Citește și:
Gina Chirilă, mesaje dureroase după ce a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău. Ce a mărturisit modelul: „Prin procesul de depășire a durerii…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people