Katy Perry, apariție provocatoare la Billboard Women in Music 2024

Katy Perry a purtat o ținută îndrăzneață la gala Billboard Women in Music 2024.

Katy Perry, apariție provocatoare la Billboard Women in Music 2024

Katy Perry a atras toate privirile la gala Billboard Women in Music Awards 2024 din Inglewood, California. Artista în vârstă de 39 de ani a purtat un corset roșu și o fustă extrem de îndrăzneață, ce îi dezvăluia lenjeria intimă. În plus, vedeta și-a arătat cu mândrie și noul său „tatuaj”, un fluture 3D realizat de artistul Hugo Villasenor. Cântăreața a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu un toc foarte înalt marca Vivienne Westwood și cu câteva accesorii discrete.

Anul trecut, în timpul unui concert susținut în Las Vegas, Katy Perry și-a prezentat pentru prima oară în mod oficial fiica. În timp ce se pregătea să interpreteze single-ul Hot n Cold, artista a făcut o pauză pentru a-i transmite un mesaj emoționant fetiței sale, Daisy Dove.

„Daisy! Te iubesc atât de mult”, a spus Katy Perry. „Ești cea mai bună prietenă a mea, mă bucur atât de mult că ești aici”, a mai adăugat artista.

„Voi cânta următorul cântec. Cred că îl știi?”, a întrebat-o apoi Katy pe Daisy Dove, care era îmbrăcată într-un costum de Minnie Mouse.

Katy Perry i-a transmis și partenerului său, Orlando Bloom, un mesaj emoționant, numindu-l pe actor „un sprijin incredibil” și „un tată extraordinar.” Artista și-a îndreptat apoi atenția către fetița lor, spunând: „Am creat acest spectacol după nașterea fiicei mele, Daisy Dove.”

„Când am întâlnit-o, a fost ca și cum toată dragostea pe care o căutam a apărut în sfârșit. Ea m-a făcut să mă simt întreagă, m-a vindecat și mi-a arătat cum să mă joc din nou. Așa că acest spectacol este pentru copilul interior din fiecare și pentru speranța că, poate, dacă am putea cu toții să vedem viața prin ochii unui copil, am fi liberi.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți în august 2020. Deși cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevărată binecuvântare și că este extrem de fericită, în egală măsură nu s-a sfiit nici să dezvăluie că rolul de mamă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

În urmă cu ceva timp, când a fost invitată în emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat.

„Nimeni nu vorbește despre primele șase săptămâni de la naștere. Doamne, e o nebunie. Ce carusel!„.

De asemenea, într-un alt interviu acordat emisiunii Live with Kelly and Ryan, Katy Perry a dezvăluit că s-a întors la muncă după doar cinci săptămâni de la naștere.

„Am început să filmez pentru sezonul patru al emisiunii American Idol la cinci săptămâni de la naștere. Nu am planificat asta. Doamne, a fost atât de intens! Să naști, iar apoi să te întorci la muncă și să alăptezi… Asta e ce fac femeile? Doamne! Femeile sunt cele mai puternice ființe de pe planetă!

Deși Katy Perry și Orlando Bloom par să fie îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, cei doi trăiesc în lumi separate în universul celebrităților, ceea ce actorul a recunoscut că poate fi „o provocare.”

„Suntem în două bazine foarte diferite. Piscina ei nu este o piscină pe care eu o înțeleg neapărat, și cred că piscina mea nu este o piscină pe care ea o înțelege neapărat. Cu siguranță ne luptăm cu emoțiile și creativitatea noastră. Dar cred că amândoi suntem conștienți de cât de binecuvântați suntem că ne-am conectat în modul în care am făcut-o la momentul în care am făcut-o”, a declarat el pentru revista Flaunt, adăugând că nu există niciodată un moment de plictiseală acasă.

Citește și:
Gisele Bündchen, mărturisiri în lacrimi despre divorțul de Tom Brady: „M-a făcut să îmi dau seama…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people