Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu al treilea copil. Imagini emoționante cu vedeta

Katherine Schwarzenegger a confirmat că este însărcinată cu al treilea copil printr-o serie de imagini emoționante.

Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu al treilea copil. Imagini emoționante cu vedeta

La o lună după ce a apărut vestea potrivit căreia Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu al treilea copil, autoarea și Chris Pratt au confirmat vestea cu fotografii ale burticii ei în devenire. Actorul în vârstă de 45 de ani a postat pe Instagram o fotografie cu soția sa purtând o salopetă roz, numind-o „cea mai mare organizatoare de petreceri din istorie”.

Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu al treilea copil

Katherine Schwarzenegger a împărtășit propriile poze de la petrecere, în timp ce se îmbrățișa cu un iepure alb.

„Nu este o petrecere fără apariția unui iepuraș”, a scris Katherine Schwarzenegger.

Urmăritorii ei și ai lui Pratt au felicitat cuplul pentru faptul că în curând își vor mări familia, mulți fiind convinși că ținuta lui Schwarzenegger a sugerat sexul viitorului lor copil. Gazda podcastului „BDA Baby”, care este deja mama fiicelor Lyla, de 3 ani, și Eloise, de 2 ani, a purtat o salopetă roz în carouri la evenimentul în aer liber.

„Poartă roz… trebuie să mai aibă o fetiță!”, s-a bucurat un utilizator Instagram, iar altul a remarcat: „Acesta este cu siguranță un anunț de sarcină. O să ghicesc că este o fetiță din cauza întregului roz”.

O a treia urmăritoare, cu toate acestea, a subliniat: „Am purtat fiecare culoare de-a lungul tuturor sarcinilor mele și nu a avut nimic de-a face cu sexul lol. Cu excepția cazului în care a fost o petrecere pentru copil”.

Petrecerea din curtea din spate a inclus o casă roz și o grădină zoologică cu animale de companie, Pratt arătând costumele de cowgirl asortate ale Lyla și Eloise. Nu este clar dacă fiul de 11 ani al starului din „Gardienii Galaxiei”, Jack, pe care îl împarte cu fosta sa soție, Anna Faris, a fost prezent. Cei doi au fost căsătoriți din 2009 până în 2018 și l-au întâmpinat pe Jack cu patru ani înainte de despărțire.

În timp ce Schwarzenegger nu a vorbit public despre viitoarea sa naștere, ea i-a tachinat pe fani într-o postare de vineri pe Instagram despre cum să se bucure de o „vară fără melasmă… mai ales dacă aveți acei hormoni de sarcină”.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au început să se întâlnească în vara anului 2018, cei doi făcând publică relația în decembrie 2018. În ianuarie 2019 au anunțat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2019 în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California. Ulterior, ei au plecat în luna de miere în Hawaii, pe insula Lenai.

Maria Shriver, mama lui Katherine, a fost cea care a dezvăluit câteva detalii despre nuntă, deși fiica ei i-a spus să nu o facă. Aceasta a vorbit în emisiunea Today on Monday (NBC) despre cât de emoționată a fost, mărturisind că a și plâns la nunta fiicei sale cu Chris Pratt.

„Ca mamă treci prin multe emoții, încerci să fii entuziasmată pentru că vei avea un nou membru al familiei, dar cumva îți pierzi copilul. Așadar este entuziasmată și toată lumea te întreabă: ‘nu este minunat’, iar tu răspunzi: ‘da, este grozav’, dar este totodată destul de trist și este un sentiment ciudat și înveți, așa cum am spus, să păstrezi toate aceste emoții simultan.”

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people