Kate Winslet, greu de recunoscut în noul său film „The Regime”

Kate Winslet a fost de nerecunoscut pe platourile de filmare al noului său film.

Kate Winslet, greu de recunoscut în noul său film „The Regime”

Au trecut două săptămâni de când o Kate Winslet emoționată a câștigat premiul Bafta pentru Cea mai bună actriță principală pentru rolul său din drama sfâșietoare I Am Ruth. Acceptând premiul pentru filmul de lung metraj al Channel 4 despre pericolele rețelelor de socializare, ea a descris cu lacrimi în ochi publicului de la Royal Festival Hall din Londra importanța evidențierii „poveștilor dureroase care li se întâmplă cu adevărat femeilor”.

Kate Winslet, imagini din noul său rol

Dar, la câteva zile după ce a câștigat premiul, în cadrul căruia serialul a primit și premiul pentru cea mai bună dramă, vedeta de 47 de ani s-a întors la muncă, filmând o poveste feminină de un gen diferit. Imaginile, realizate în urmă cu zece zile la locația de filmare pentru mult-așteptatul serial HBO The Regime, sunt primele care o arată pe Winslet în rolul lui Madam Chancellor, conducătoarea glacială a unei națiuni europene moderne fictive.

Îmbrăcată într-o jachetă bleumarin, pantaloni largi și cizme negre, actrița a vorbit la telefon între două duble, cu părul vopsit blond-albastru și prins în stil anii 1940. Ea a purtat, de asemenea, un colier cu litera „E”. Nu este clar dacă acesta făcea parte din costum sau era un omagiu adus soțului ei de 11 ani, Edward Abel Smith.

Locul de filmare, Overton Mill din Hampshire, este o fostă fabrică de hârtie pentru bancnote care s-a închis anul trecut. Vedeta a fost văzută, de asemenea, plimbându-se cu un Rolls-Royce, folosit ca „mașină oficială” a cancelarului, cu steaguri roșii și albastre ale statului fictiv. Serialul în șase părți, creat de scenaristul-producător Will Tracy, unul dintre creatorii serialului Succession, aclamat de critici, descrie un an în palatul unui regim autoritar în destrămare.

Cancelarul interpretat de Winslet, care vorbește urât, luptă pentru a-și controla poporul și pentru a se dovedi un lider credibil în fața aliaților străini. În film mai joacă Andrea Riseborough, Martha Plimpton și Hugh Grant.

Kate Winslet a avut o apariție elegantă alături de fiica ei și de colega sa de platou Mia Threapleton, după ce a câștigat recent, la Londra, premiile BAFTA Television Awards. Vedeta din Titanic, în vârstă de 47 de ani, a primit premiul pentru Cea mai bună actriță pentru interpretarea sa aclamată de critici în filmul I Am Ruth, iar în timpul discursului său i-a adus un omagiu lacrimogen Miei, în vârstă de 22 de ani. Mama și fiica au părut foarte bine dispuse în urma ceremoniei strălucitoare, părăsind Royal Festival Hall braț la braț.

„Garantat că voi fi cea care va plânge în seara asta, pentru că nu-mi pot vedea discursul. Dacă aș putea să o rup în două, i-aș da cealaltă jumătate fiicei mele Mia Threapleton, am făcut asta împreună, puștoaico. Oamenilor de la putere, vă rugăm să criminalizați conținutul dăunător, nu-l vrem… pentru orice tânăr care ascultă, vă rugăm să cereți ajutor, Acesta va fi acolo, doar cereți-l”, a spus Kate când și-a acceptat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal.

Citește și:
Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, vor semna un contract prenupțial impresionant

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people