Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a suferit o operație abdominală

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în public, după ce a suferit o operație abdominală în urmă cu câteva luni.

Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a suferit o operație abdominală

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după mai bine de două luni de când a suferit o operație abdominală. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost fotografiată stând pe scaunul pasagerului unui SUV Audi negru, în timp ce mama ei, Carole Middleton, conducea luni în apropiere de Castelul Windsor.

Cum a fost surprinsă Kate Middleton

Pentru această ieșire, Kate a încercat să rămână discretă, purtând ochelari de soare negri și părul desprins. Între timp, mama ei a părut dezinvoltă în timp ce privea drept înainte.

Prințesa Kate nu a mai fost fotografiată în public din 25 decembrie 2023, când ea, Prințul William și cei trei copii ai lor s-au asortat în nuanțe de albastru pentru un eveniment în dimineața de Crăciun la Biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk, Anglia. Mai puțin de o lună mai târziu, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales a suferit o „operație abdominală planificată” pe 16 ianuarie 2024.

„Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se arată într-o declarație împărtășită pe Instagram la 17 ianuarie.

De asemenea, declarația a împărtășit că „este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”, care este 31 martie anul acesta. Cu toate acestea, locul unde se află Kate a devenit un subiect de conversație în trend la sfârșitul săptămânii trecute, după ce Prințul William a lipsit de la o slujbă de comemorare a regretatului Rege Constantin al II-lea al Greciei din „motive personale” nedezvăluite.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat atunci pentru Page Six că Kate „se simte bine”, dar asta nu a oprit discuțiile online. Ulterior, reprezentantul lui Kate a declarat pentru Page Six că aceasta „se simte bine” și că își va continua recuperarea.

Cu toate acestea, fanii familiei regale și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a lui Kate, lansând în mediul online diverse terorii ale conspirației, după ce Prințul William și-a anulat participarea la un eveniment public din cauza unor probleme personale. Pentru a clarifica lucrurile, Palatul Kensington a oferit o declarație rară, în care a precizat că Prințesa de Wales își va relua activitatea după Paște.

„Palatul Kensington a clarificat în ianuarie termenele de recuperare a Prințesei și vom oferi doar actualizări semnificative”, a declarat reprezentantul ei pe 29 februarie. „Această îndrumare rămâne în picioare”.

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

Cam în aceeași perioadă în care Palatul a anunțat starea de sănătate a lui Kate, a anunțat, de asemenea, că Regele Charles al III-lea a fost supus unei proceduri de rutină la prostată. Palatul Buckingham avea să dezvăluie mai târziu că Regele a fost diagnosticat cu cancer, dar nu au dezvăluit detalii cu privire la stadiul sau tipul acestuia.

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a împărtășit ulterior într-o declarație.

Mai puțin de trei săptămâni mai târziu, el și-a reluat atribuțiile și s-a întâlnit cu premierul britanic Rishi Sunak la Palatul Buckingham pe 21 februarie.

Citește și:
Bradley Cooper, mărturisiri emoționante despre fiica sa, Lea: „Nu sunt sigur că aș mai fi fost în viață dacă nu aș fi devenit tată'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people