Kate Middleton și Roger Federer, imagini inedite din timpul unui meci de tenis la Wimbledon

Kate Middleton și Roger Federer s-au provocat la un meci de tenis.

Kate Middleton și Roger Federer, imagini inedite din timpul unui meci de tenis la Wimbledon

Kate Middleton a uimit cu abilitățile sale sportive. Într-un nou videoclip, Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a avut ocazia să-l provoace pe teren pe campionul de tenis Roger Federer și, de asemenea, a avut ocazia să vadă cum lucrează Ball Boys and Girls at Wimbledon, un program destinat adolescenților care prind mingi în timpul turneelor de la Wimbledon.

Kate Middleton și Roger Federer s-au provocat la un meci de tenis

Videoclipul începe cu Prințesa Kate, purtând un top de tenis alb, o fustă de tenis asortată și are părul prins într-o coadă simplă, întâmpinându-l pe Federer pe teren și discutând puțin cu acesta, înainte de a intra într-un meci de dublu. „Jucăm puțin tenis?”, o întreabă el, la care ea răspunde: „Da, te rog”.

Cei doi se duelează apoi pentru câteva seturi, înainte de a-i vedea pe băieții și fetele de la mingi cum fac un schimb. O fetiță cu mingea, pe nume Mollie, îi arată chiar și lui Kate Middleton cum să stea pe marginea terenului în poziție și să arunce înapoi o minge de tenis către un jucător cu brațul drept. Prințesa Kate și Federer vorbesc apoi cu antrenorii și se antrenează cu adolescenții de la Wimbledon.

Când vă uitați acum pe terenurile exterioare, cel mai uzat petec de pe teren este în poziția băieților și fetelor de mingi”, le spune directorul turneului de la Wimbledon, Jamie Baker, lui Kate și Federer.

Să vezi antrenamentul și cantitatea de timp care este dedicată antrenamentului și să te asiguri că totul merge bine în ziua respectivă pentru campionii care joacă la Wimbledon… Da, este incredibil să vezi asta în culise”, spune Kate la finalul videoclipului.

La Wimbledon sunt aproximativ 250 de adolescenți care se ocupă de mingi, vârsta medie a acestora fiind de 15 ani, potrivit site-ului Wimbledon. Aceștia încep antrenamentele în luna februarie la Raynes Park Community Sports Ground.

Prințesa de Wales, virală într-un videoclip de la o întâlnire oficială

Kate Middleton este, de obicei, o viziune a perfecțiunii echilibrate și rareori este surprinsă cu un fir de păr nelalocul lui, ceea ce îi face pe admiratori să se întrebe care este secretul ei. Așadar, nu este de mirare că fanii regali au fost uimiți după ce au apărut imagini video care arată trucul secret al Prințesei de Wales pentru a se îmbrățișa cu invitații în fotografii.

Într-o înregistrare video postată pe internet, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, poate fi văzută cum se repoziționează subtil în timp ce își găsește poziția perfectă pentru o fotografie cu Mary, Prințesa Moștenitoare a Danemarcei, în vârstă de 51 de ani, și Regina Margrethe a II-a a Danemarcei, în vârstă de 83 de ani.

Întâlnirea a avut loc la Palatul lui Christian IX din Danemarca în februarie 2022 și o arată pe Kate făcând un pas lateral spre dreapta, apoi legănându-și călcâiele în aceeași direcție, urmată de degetele de la picioare, într-o mișcare abia perceptibilă. Clipul postat inițial pe TikTok de @l0velycatherine, o surprinde pe Kate făcând un pas lateral fără efort, în ciuda faptului că poartă tocuri înalte.

@l0velycatherine shes so cute lol | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #fyp ♬ 강아지 같아 – 브금대통령

Dacă aș face asta, evident că tocul meu s-ar prinde de covor, aș cădea peste Regina Margrethe, ea ar cădea pe podea și întreaga lume ar vedea asta!', a spus un utilizator, în timp ce un altul a spus: „Este superb, Catherine face ceea ce face Catherine cel mai bine. Fără tam-tam! Doar rezolvă lucrurile'.

Citește și:
Care este trucul lui Kate Middleton pentru fotografiile oficiale perfecte. Clipul a devenit viral

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people