Kate Middleton, prima reacție în urma fotografiei de familie care a stârnit controverse: „Experimentez ocazional”

Kate Middleton și-a cerut scuze public în urma greșelilor de Photoshop regăsite în fotografia sa de familie.

Kate Middleton, prima reacție în urma fotografiei de familie care a stârnit controverse: "Experimentez ocazional"

Kate Middleton și-a cerut scuze, după ce poza de familie de după operație a devenit virală din cauza numeroaselor greșeli de Photoshop care i-au făcut pe oameni să creadă că este falsă.

Kate Middleton își cere scuze pentru greșelile de editare

O fotografie cu Kate Middleton și cei trei copii ai săi a stârnit controverse în mediul online. Ochii vigilenți au sesizat imediat greșeli de editare, pornind de la mâinile modificate ale Prinților și până la părul încețoșat al Prințesei Charlotte. Internauții au suspectat că fotografia a fost prelucrată pentru a induce publicul în eroare și a ascunde, de fapt, detaliile privind starea de sănătate a Prințesei de Wales.

După valul de confuzie privind fotografia de familie, Kate Middleton a transmis un mesaj public pe rețelele de socializare prin care și-a asumat responsabilitatea privind greșelile de Photoshop.

„La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să îmi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care sărbătoresc au avut o Zi a Mamei foarte fericită. C.”, a scris ea pe X de pe contul oficial al Prințului și Prințesei de Wales.

Având în vedere editarea, agențiile foto precum Associated Press (AP), Reuters, Agence France-Presse (AFP) și Getty Images au emis un „kill notice” către mass-media pentru a elimina imediat imaginea: 

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit portretul de familie duminică pentru a onora Ziua Mamei în Marea Britanie.

„Vă mulțumesc pentru urările voastre amabile și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită”, a spus ea în legenda postării de pe Instagram.

Fotografia a stârnit discuții controversare

Inițial, fanii familiei regale au fost încântați să o vadă pe Middleton arătând atât de bine după operația abdominală din ianuarie, dar postarea a alimentat rapid teoriile conspirației cu privire la locul unde se află Prințesa. Deși familia regală a împărtășit că ea nu se va întoarce la datoriile publice până în jurul Paștelui, mulți au început să creadă că Middleton nu a trecut, de fapt, printr-o operație abdominală și s-a sugerat în schimb că și-a făcut o operație estetică.

Alții cred că Prințesa și Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, ar putea divorța, având în vedere că ea a ales să nu poarte inelul de logodnă cu safir iconic în imaginea de Ziua Mamei.

Prințesa Kate nu a mai fost fotografiată în public din 25 decembrie 2023, când ea, Prințul William și cei trei copii ai lor s-au asortat în nuanțe de albastru pentru un eveniment în dimineața de Crăciun la Biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk, Anglia. Mai puțin de o lună mai târziu, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales a suferit o „operație abdominală planificată” pe 16 ianuarie 2024.

„Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se arăta într-o declarație împărtășită pe Instagram la 17 ianuarie.

Citește și:
Best dressed la Oscar 2024: ce vedete au strălucit pe covorul roșu?

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people