Kate Middleton a incalcat propria regula de eticheta

Kate Middleton a incalcat propria regula de eticheta in timpul unei vizite in Luxembourg, unde a mers neinsotita de alti membri ai familiei regale.

Kate Middleton a incalcat propria regula de eticheta

Cand vine vorba de membri ai familiei regale, eticheta poate fi destul de stricta, mai ales in cazul alegerilor vestimentare. Daca din acest punct de vedere, Ducesa de Cambridge este un model, in timpul vizitei in Luxembourg, aceasta a facut o mica greseala. Kate Middleton a incalcat propria regula de eticheta, tinand poseta intr-un mod diferit de pana acum.

During her visit The Duchess called on members of The Grand Ducal Family at the Grand Ducal Palace #RoyalVisitLux

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Myka Meier, experta in eticheta regala, a declarat ca Ducesa tine intotdeauna clutch-ul in fata, in ambele maini. Daca este nevoita sa isi foloseasca o mana, geanta va fi tinuta in cealalta, insa niciodata nu o pune la brat, pe podea sau pe masa.

A post shared by The Mood (@themoodmagazine) on

Acest lucru este in totalitate adevarat, mai ales daca privim fotografiile de la toate evenimentele oficiale la care a participat pana acum Kate Middleton.

Citeste si:
Cum reuseste Kate Middleton sa arate bine in toate fotografiile

Insa, la fel ca fiecare femeie, Ducesa de Cambridge poate gresi, asadar aceasta scapare minora ii poate fi iertata cu usurinta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people