Kate Middleton, „entuziasmată” de proiectul în care este implicată, după ce a anunțat o pauză de la îndatoririle regale

Kate Middleton rămâne conectată la proiectele pe care le are în desfășurare, chiar dacă nu revine oficial la îndatoririle regale.

Kate Middleton, "entuziasmată" de proiectul în care este implicată, după ce a anunțat o pauză de la îndatoririle regale

Munca „incitantă” a lui Kate Middleton continuă pe fondul tratamentului împotriva cancerului. Inițiativa Prințesei de Wales de a încuraja companiile să creeze condițiile potrivite pentru a-i ajuta pe părinți și pe copiii lor face încă un pas înainte.

Kate Middleton rămâne implicată în proiectele sale

The Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport care prezintă argumente în favoarea acordării de priorități pentru copilăria timpurie și primele măsuri care vor fi luate în urma activității sale.

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de când și-a anunțat tratamentul împotriva cancerului într-un mesaj video emoționant în luna martie. Apropiații ei subliniază că acest ultim anunț al echipei sale nu este un semnal al unei reveniri la muncă. Kate, care „se simte bine”, potrivit soțului ei, Prințul William, într-un comentariu făcut la începutul acestei luni, nu este de așteptat să se întoarcă la muncă până când nu va primi undă verde pentru a face acest lucru din partea echipei sale medicale, spun surse de la palat.

Cu toate acestea, Christian Guy, directorul executiv al grupului The Royal Foundation Centre for Early Childhood, i-a vorbit despre concluziile raportului și despre următorii pași.

„Prioritizarea copilăriei timpurii pentru o societate mai fericită și mai sănătoasă: Acesta este un alt moment crucial pentru munca depusă de Alteța Sa Regală în domeniul copilăriei timpurii… impactul acesteia și activitatea Centrului continuă pe măsură ce se recuperează. Marți, 21 mai, unele dintre cele mai importante întreprinderi din Marea Britanie își vor uni forțele pentru a lansa un ‘apel major de mobilizare pentru anii timpurii’ către colegii lor lideri de afaceri din întreaga țară… îndemnându-i să fie alături de ei, de fundație și de Prințesă pentru a contribui la transformarea modului în care țara noastră sprijină anii timpurii, care sunt vitali”.

Prințesa Kate a dat startul grupului său de lucru pentru mediul de afaceri în martie anul trecut. Purtătorul de cuvânt al acesteia adaugă:

„Activitatea proiectelor Prințului și Prințesei este ‘mereu în desfășurare’, iar acest lucru nu a fost diferit în cazul Centrului în ultimele cinci luni, în care s-au înregistrat multe progrese sub conducerea lui Guy, directorul centrului. Cu toate acestea, copilăria timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută complet la curent pe tot parcursul dezvoltării activității grupului de lucru și a văzut raportul”.

Guy a declarat în cadrul unei ședințe de informare în momentul în care raportul a fost prezentat: „Știu că este extrem de recunoscătoare membrilor Taskforce care au făcut progrese fantastice în această activitate în ultimul an”.

Prințul William, deranjat de comentariile apărute despre soția sa

Prințul William s-a simțit frustrat din cauza agitației din social media în jurul stării de sănătate a lui Kate Middleton la începutul acestui an. Înainte ca Prințesa de Wales să își dezvăluie diagnosticul de cancer, ea s-a retras din atenția publicului în urma unei operații abdominale în ianuarie. În ciuda faptului că palatul a împărtășit că aceasta nu va reveni la îndatoririle publice timp de câteva luni, teoriile conspirației s-au răspândit online punând la îndoială sănătatea și locul unde se află.

„William este puternic, încăpățânat uneori. Acest lucru și accentul pe care îl pune pe viața de familie îi vor da coloana vertebrală și puterea de a trece peste asta”, spune Valentine Low, autoarea cărții Courtiers.

Citește și:
Weekend la Cannes 2024: prezențe memorabile și regal de ținute spectaculoase

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people