Kate Middleton, aspru criticată în ceea ce privește alegerea bijuteriilor: „Este puțin dezamăgitoare”

Kate Middleton a fost criticată pentru abordarea sa neîndrăzneață în ceea ce privește bijuteriile.

Kate Middleton, aspru criticată în ceea ce privește alegerea bijuteriilor: "Este puțin dezamăgitoare"

Kate Middleton a fost catalogată drept o „dezamăgire” în ceea ce privește abordarea sa față de bijuterii de către un fost editor Vogue. Suzy Menkes, în vârstă de 79 de ani, a făcut acest comentariu dur în ultimul episod al podcastului său „Creative Conversations”, în care o critică pe Prințesa de Wales și o compară cu Regina Consort Camilla.

Menkes, care a fost decorată cu Order of the British Empire de către regretata Regină Elisabeta a II-a pentru contribuția sa în jurnalismul fashion în 2014, a invitat-o pe Carol Woolton, editorul fashion al British Vogue, în emisiune, unde au discutat despre ținutele recente ale Prințesei de Wales.

Kate Middleton, criticată pentru alegerea bijuteriilor

Fostul editor Vogue International, Suzy Menkes, a acuzat-o pe Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, că pare indiferentă față de colecția de bijuterii rare și prețioase pe care are privilegiul de a le purta și a spus că nu pare la fel de pasionată de bijuterii ca soția Regelui Charles al III-lea Camilla, în vârstă de 75 de ani.

„Prințesa de Wales este puțin dezamăgitoare când vine vorba de bijuterii. Ea dă impresia că le pune doar atunci când este absolut necesar. Mi-o imaginez arătând frumoasă într-una din rochiile acelea în spatele scenei și apoi făcând o față de parcă ar spune: „Trebuie să port asta?”. Nu dă senzația că adoră bijuteriile și că este încântată să le poarte. Nu pare să aibă bucuria Camillei de a purta bijuterii”, a declarat editorul Vogue International.

Cu toate acestea, criticul rămâne în continuare rezervat cu privire la faptul dacă atitudinea Prințesei de Wales față de bijuterii se va schimba pe măsură ce se apropie de tron.

„Acum avem o nouă regină, așa că, probabil, are o primă ocazie să se uite la bijuterii. Ne putem imagina că următoarea soție pe tron ar fi una foarte specială, așa că o vom vedea pe Catherine purtând bijuterii mai dramatice, mai personale pentru ea? Nu știu. Nu mă pot abține să nu simt că, în cazul lucrurilor frumoase, fie le iubești, fie nu.”

Prințesa de Wales, adepta bijuteriilor accesibile

De când a devenit parte din familia regală, Prințesa de Wales a purtat un amestec de bijuterii din colecția regală și alte obiecte cumpărate din magazine. În noiembrie 2022, Kate Middleton a purtat o pereche de cercei cu diamante și perle ai Prințesei Diana pentru a participa la primul ei banchet de stat la Palatul Buckingham cu noul ei titlu.

Pe de altă parte, în martie, soția Prințului William a purtat o pereche de cercei ZARA aurii-roz de 17,99 lire sterline, cu frunze ornamentate, la ceremonia anuală BAFTA din Londra. În decembrie anul trecut, s-a raportat că Prințul William i-a cumpărat lui Kate o pereche de cercei de 100 de lire sterline de la brandul Sezane, pe care aceasta i-a purtat pentru a participa la slujba de la Sandringham.

Verdictul lui Suzy ar putea fi un șoc pentru familia regală, deoarece a fost decorată cu OBE de către Regina Elisabeta a II-a în 2014. Menkes, care a ocupat funcția de editor la Vogue International până în octombrie 2020, și-a definit cariera prin faptul că a fost sinceră și neînfricată. Vogue are legături strânse cu familia regală de ani de zile, iar Prințesa de Wales a apărut pe coperta revistei British Vogue în 2016 pentru a marca aniversarea a 100 de ani. 

Citește și:
Salma Hayek, ipostază inedită alături de soțul ei, François-Henri Pinault. Cum s-a fotografiat actrița la piscină

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people