Kate Middleton, asemănare perfectă cu Prințul Louis într-o fotografie cu ea din copilărie

Kate Middleton a publicat o imagine inedită din copilărie, iar asemănarea cu Prințul Louis este izbitoare.

Kate Middleton, asemănare perfectă cu Prințul Louis într-o fotografie cu ea din copilărie

Kate Middleton i-a făcut pe fani să se mire când a postat o fotografie de Crăciun din copilărie, în care arată exact ca fiul ei, Prințul Louis, în vârstă de 5 ani. Mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au numit-o pe Middleton „copia fidelă” și „imaginea fidelă” a celui mai mic fiu al ei în secțiunea de comentarii.

Kate Middleton, imagine inedită din copilărie

Prințesa de Wales a luat pe toată lumea prin surprindere cu o fotografie inedită din copilărie, mai exact din anul 1983. Internauții au fost complet uimiți când au văzut asemănarea izbitoare dintre Kate Middleton și fiul ei cel mic, Prințul Louis.

„Împărtășesc câteva amintiri festive în acest Crăciun, deoarece #ShapingUs este despre importanța vitală a primilor ani de viață și despre rolul jucat de cei din jurul nostru în modelarea restului vieții noastre”, a legenda pozei inedite, realizată în 1983.

În secțiunea de comentarii, fanii au dezvăluit că s-au lăsat păcăliți la început de aparențe, iar unii erau convinși că Prințesa de Wales a postat fotografia cu fiul ei: „Minți cu desăvârșire, acesta este Louis”, a scris unul dintre urmăritorii ei și ai Prințului William. „La început am crezut că este o fotografie a Prințului Louis”, a adăugat altul. Un al treilea a remarcat că „gena Middleton este vizibilă” la ambii membri ai familiei.

Prințul Louis, mereu în centrul atenției

Kate Middleton și soțul ei, ambii în vârstă de 41 de ani, l-au întâmpinat pe Louis în aprilie 2018, micuțul alăturându-se fraților mai mari, Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani. Mezinul își pune adesea în evidență personalitatea jucăușă în timpul ieșirilor în familie.

Cel mai recent, Prințul Louis a ținut prima pagină a ziarelor pentru că a suflat în lumânarea surorii sale în timpul unei slujbe de colinde de Crăciun din 8 decembrie la Westminster Abbey. Micuțul,  care s-a îmbrăcat elegant pentru această ocazie cu un palton și pantaloni de gală, s-a alăturat lui George și Charlotte pentru a lăsa scrisori pentru Moș Crăciun într-o cutie poștală.

@cristinanainglaterra Prince Louis helps blow out his sister's candle at the end of the service#katemiddletonstyle #katemiddleton #princewilliam #princelouis #princesschatlotte ♬ Christmas – neozilla

Prințul a furat atenția cu fețe amuzante în multe ocazii în ultimul an, de la Trooping the Colour, în iunie, la încoronarea Regelui Charles al III-lea, în luna precedentă. Kate Middleton și Prințul William au făcut haz de necazurile lui Louis în iunie 2022, când a scos limba, și-a acoperit urechile și multe altele la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

„Cu toții ne-am distrat incredibil, în special Louis… 👀”, a scris duo-ul prin Instagram la acea vreme.

În ceea ce o privește pe fiica lor, Prințesa Charlotte își corectează frecvent ambii frați în public pentru postura și comportamentul lor. Prințesa Charlotte crește pe zi ce trece. Părinții ei, Kate Middleton și Prințul William, au publicat o nouă fotografie cu tânăra Prințesă pentru a sărbători împlinirea a 8 ani pe 2 mai. Imaginea o arată pe Prințesa Charlotte afișând un zâmbet larg către aparatul de fotografiat, în timp ce pare că se relaxează într-un hamac. Micuța a purtat o rochie de vară de la Trotters, ce îi vine perfect.

Citește și:
Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh, căsătorie și certurile din cuplu: „Ce fată nu se vede mireasă?'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people