Kate Middleton, apariție spectaculoasă la evenimentul BAFTA. Prințesa de Wales a atras toate privirile

Kate Middleton a strălucit la evenimentul BAFTA din Londra, unde a purtat un costum elegant roșu.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la evenimentul BAFTA. Prințesa de Wales a atras toate privirile

Kate Middleton a atras toate privirile la un eveniment găzduit de The Royal Foundation Centre for Early Childhood la BAFTA din Londra, luni, ieșind în evidență într-un costum spectaculos Alexander McQueen. Prințesa de Wales a avut o apariție remarcabilă la eveniment, în ținuta sa de un roșu aprins, formată din pantaloni și blazer.

sursa: profimedia

Kate Middleton a atras privirile într-o ținută roșu aprins

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a asortat blazerul asimetric de 2.290 de dolari al casei de modă preferate cu pantalonii evazați din crep, în valoare de 890 de dolari, adăugând o geantă Miu Miu din piele și pantofi Gianvito Rossi în aceeași nuanță aprinsă pentru a-și completa look-ul. Kate a mai accesorizat cu o pereche de cercei Chalk la un preț mai accesibil de 93 de dolari. Prințesa a purtat anterior aceeași pereche de cercei la Ziua Windrush în 2022.

sursa: Profimedia

Designerul Chalk, Malaika Carr, a declarat anterior pentru Page Six Style că a fost „uluită” văzând-o pe Prințesă purtând cerceii, care au fost inspirați de arhitectura Royal Opera House. Kate Middleton a fost însoțită la evenimentul de luni de soțul său, Prințul William, care a arătat foarte elegant într-un costum bleumarin și o cravată roșu aprins, care se potrivea cu costumul soției sale.

Evenimentul a sărbătorit lansarea campaniei „Shaping Us” a Prințesei de Wales, care „subliniază importanța critică pe care o au primii cinci ani din viața noastră în modelarea adulților care devenim”, după cum a scris Kate într-o scrisoare publicată la sfârșitul săptămânii trecute.

Este o perioadă în care punem bazele și elementele de construcție pentru viață. Este momentul în care învățăm să ne înțelegem pe noi înșine, să-i înțelegem pe ceilalți și să înțelegem lumea în care trăim. Dar, ca societate, în prezent, ne dedicăm mult mai mult timp și energie vieții de mai târziu. Sunt absolut hotărâtă că această campanie pe termen lung va schimba acest lucru.”, a declarat Prințesa de Wales.

Citește și:
BRomania a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției pentru conducere sub influența alcoolului și a drogurilor

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people