Kate Middleton, apariție simbolică înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton a avut o apariție inedită, cu câteva zile înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Kate Middleton, apariție simbolică înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton a avut o apariție simbolică la Londra într-un look care se potrivea perfect cu Union Jack, drapelul Marii Britanii. Reprezentând cu stil Regatul Unit, Prințesa de Wales a purtat un palton roșu îndrăzneț Eponine London cu o căptușeală albastru aprins, care ar trebui să le pară familiar fanilor modei regale.

Kate Middleton, apariție inedită înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton a purtat anterior acest look, care are un guler mandarin și nasturi mari în față, de două ori înainte, inclusiv la lansarea unei cărți de fotografie pe care a publicat-o în 2021, intitulată „Hold Still”, și din nou la o vizită la Castelul Cardiff în timpul Jubileului de Platină. Sub paltonul de lână, Kate a purtat o rochie albă cu nasturi Suzannah, de 3.620 de dolari, pe care a purtat-o, de asemenea, în mai multe ocazii, inclusiv în timpul unei vizite din 2022 la memorialul incendiului de la Grenfell Tower.

Foto: Profimedia

De data aceasta, Kate Middleton a asortat look-ul cu geanta albă Mulberry Amberley, în valoare de 1.100 de dolari, cerceii Maria Black, de 376 de dolari și pantofii Jimmy Choo, 695 de dolari.

Foto: Profimedia

Soții Wales, care și-au sărbătorit recent aniversarea de 12 ani, au vizitat pub-ul Dog & Duck și au vorbit cu lucrătorii despre cum se pregătesc pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, care va avea loc sâmbătă, 6 mai. Prințul William a păstrat o ținută casual într-un blazer maro cu o cămașă cu nasturi albastru deschis și pantaloni marinărești. Ei au făcut fotografii cu mulțimea de fani înainte de cel mai mare eveniment regal din ultimii 70 de ani.

În ciuda fastului și a circumstanțelor, încoronarea oficială a lui Charles ca rege va fi un eveniment foarte modern și destul de discret. Kate Middleton și Regina Consoartă Camilla vor purta ambele rochii „modernizate” și se vorbește că Prințesa de Wales va renunța complet la diademă pentru acest eveniment, în timp ce se zvonește că Prințului Harry i s-a refuzat posibilitatea de a îmbrăca un costum militar tipic și va purta, în schimb, un costum clasic.

Camilla l-a ales pe creatorul de modă britanic Bruce Oldfield, un favorit al regretatei Prințese Diana, pentru a-i crea rochia de încoronare, după ce palatul a anunțat anterior că ceremonia va fi una „redusă”. Middleton, între timp, a dezvăluit că ținuta ei pentru ziua cea mare va conține, în mod similar, o „notă de albastru”, în conformitate cu culorile clasice ale țării sale natale.

Meghan Markle nu va fi prezentă la ceremonie

Prezența lui Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles al III-lea, care urmează să aibă loc pe data de 6 mai, a fost vreme îndelungată subiect de speculații pentru presa britanică, însă acum s-a și aflat cu certitudine că doar Prințul Harry va călători în Marea Britanie pentru marele moment în care tatăl său va deveni și simbolic rege.

Meghan Markle nu poate participa la ceremonia de încoronare a Regelui, deoarece în acea zi fiul lor, Prințul Archie, împlinește patru ani și va fi sărbătorit acasă doar de mama și sora lui, Lilibet. Conform unei surse apropiate de cuplu, Prințul Harry a dorit să fie prezent pentru a-și susține tatăl în ciuda conflictelor dintre ei.

Citește și:
Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people