Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Prințesa de Wales este internată în spital

Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales a fost supusă unei operații abdominale și va rămâne în spital în următoarea perioadă.

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Prințesa de Wales este internată în spital

Kate Middleton va petrece până la două săptămâni de recuperare în spital după ce a fost supusă cu succes unei intervenții chirurgicale abdominale. Anunțul privind starea de sănătate a Prințesei de Wales a fost făcut de către Palatul Kensington.

Kate Middleton a trecut printr-o operație abdominală

Operația a fost un succes, iar Kate Middleton va rămâne în spital între 10 și 14 zile, a precizat acesta. Nu este clar pentru ce a fost operația, dar o sursă regală a declarat pentru CNN că afecțiunea Prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani, nu este canceroasă.

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște”, a precizat Palatul Kensington într-un comunicat.

Odată externată, Prințesa de Wales este de așteptat să se recupereze acasă, în Windsor, a mai spus sursa regală. Este probabil să i se recomande să se recupereze timp de două-trei luni, iar revenirea ei la îndatoririle oficiale va depinde de recomandările medicale primite în apropierea acelui moment, a precizat sursa.

„Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră ca publicul să înțeleagă dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private”, a declarat palatul, care a promis că va oferi actualizări suplimentare atunci când va fi posibil.

Prințul William va fi alături de soția și copiii săi pe durata recuperării, a precizat sursa regală. El nu își va îndeplini îndatoriri oficiale cât timp soția sa se află în spital și în perioada imediat următoare întoarcerii ei acasă. Prințul William și Kate Middleton nu sunt așteptați să călătorească la nivel internațional în următoarele luni, potrivit sursei.

„Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Ea așteaptă cu nerăbdare să reintroducă cât mai multe, cât mai curând posibil”, a precizat palatul.

Kate Middleton, care a împlinit 42 de ani pe 9 ianuarie, nu are nicio problemă medicală cunoscută de public. Ea este cunoscută pentru faptul că este în formă și are un stil de viață sănătos. London Clinic, situată în apropiere de Regent’s Park, în centrul Londrei, se descrie ca fiind cel mai mare spital privat independent din Regatul Unit.

Prințesa de Wales a avut ultima apariție publică de Crăciun

Familia de cinci persoane a avut ultima apariție publică împreună de Crăciun. Aceștia s-au alăturat Regelui Charles al III-lea, Reginei Camilla și altor membri ai familiei regale în tradiția lor anuală de sărbători de a merge la biserică înainte de a se întoarce la Sandringham House din Norfolk pentru un festin tradițional cu curcan.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-au susținut, de asemenea, mama luna trecută, la cel de-al treilea concert anual de colinde de Crăciun al acesteia, la Westminster Abbey. Din 2021, Kate Middleton a găzduit evenimentul de sărbători, care este difuzat în fiecare an în ajunul Crăciunului.

Citește și:
Halle Bailey a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume inedit a ales pentru bebelușul său

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people