Kanye West și Bianca Censori, apariție controversată la un fast-food din Los Angeles. Cum arată ținuta sumară purtată de Bianca

Bianca Censori și Kanye West au avut o apariție neașteptată și controversată la un cunoscut lanț de restaurante tip fast-food.

Kanye West și Bianca Censori, apariție controversată la un fast-food din Los Angeles. Cum arată ținuta sumară purtată de Bianca

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, au făcut o oprire neașteptată la un Kentucky Fried Chicken din Los Angeles, California. În timp ce se bucurau împreună de fast-food, rapperul în vârstă de 47 de ani și soția sa, în vârstă de 29 de ani, au întors capete în timp ce comandau la tejghea, ca un client obișnuit.

Kanye West și Bianca Censori, apariție surprinzătoare la un fast-food

Când au intrat în popularul restaurant fast-food, toate privirile erau îndreptate către soția lui West, care a lăsat puțin loc imaginației într-un sutien gri rupt și lenjerie intimă din satin.

Într-o fotografie, care pare să fi fost luată de pe camera de securitate a KFC, câștigătorul premiului Grammy putea fi văzut purtând un hanorac alb și pantaloni negri. La un moment dat, autorul hitului Heartless s-a uitat la meniu și s-a gândit ce vrea înainte de a comanda.

Dragostea lui West pentru KFC a fost bine documentată de-a lungul anilor, și chiar a ajuns în piesa sa, Lord I Need You, lansată în 2021. Într-un cântec despre soția sa de atunci, Kim Kardashian, el spune: „Obișnuiam să facem ciudățenii cam șapte zile pe săptămână/ Este cea mai bună colaborare de la Taco Bell și KFC”.

Apropiații modelului, îngrijorați de comportamentul ei

Deși nu este clar când perechea a mers la KFC, sora lui Censori, Angelina, a postat sâmbătă pe Instagram Story un instantaneu cu ea purtând aceeași ținută revelatoare.

sursa: Instagram

La începutul acestei săptămâni, surse din interior au declarat pentru DailyMail.com că prezența celor doi la un miting al lui Donald Trump i-a făcut pe prietenii ei foarte îngrijorați pentru siguranța ei. Potrivit surselor, mulți dintre cei dragi ei cred că scurta ei apariție la demonstrația de sâmbătă este o dovadă în plus că Censori pe care au cunoscut-o odată a fost „pierdută”.

„Bianca nu a fost de acord cu ideea de a se opri la mitingul lui Trump”, a explicat sursa. „Este clar că nu este o femeie conservatoare. Manifestarea ei deschisă a sexualității și faptul că ea crede că o femeie ar trebui să fie capabilă să facă ce vrea cu propriul corp nu sunt tocmai în acord cu convingerile republicanilor”.

DailyMail.com a raportat anterior că cei mai apropiați de ea se tem că a apelat la alcool pentru a face față stresului căsniciei sale, iar acum sunt „îngrijorați că Kanye o pune în pericol oprindu-se și coborându-și geamul mașinii la o demonstrație Trump”.

„Acest lucru se întâmplă după ce l-a denunțat pe Trump și a vorbit împotriva lui, și după ce Trump l-a numit pe Kanye persoană care are nevoie de ajutor”, a spus sursa, înainte de a întreba: „Cum este acest lucru sigur?”

Persoana din interior a subliniat modul în care libertatea de exprimare a lui Censori când vine vorba de simțul ei vestimentar și de comportamentul ei în public s-ar putea dovedi controversate pentru susținătorii lui Trump.

„În cea mai mare parte, susținătorii lui Trump și unii republicani cred că este în regulă ca un bărbat să decidă ce ar trebui să facă o femeie, cum ar trebui să se comporte, rolul ei în familie, ce ar trebui și ce nu ar trebui să poarte și cum ar trebui și cum nu ar trebui să se comporte. Acest lucru este terifiant pentru cei dragi ei, deoarece ei simt că acesta este modul în care Kanye pare să vadă femeile – sau cel puțin pe Bianca.”

Citește și:
Fotografie rară cu toți cei 6 copii ai Madonnei. Artista a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare în Italia

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people