Kanye West, reacție violentă după ce un fotograf l-a întrebat dacă Bianca Censori are putere de decizie în relația lor

Kanye West a reacționat violent față de un fotograf, după ce a fost întrebat detalii despre căsnicia sa cu Bianca Censori.

Kanye West, reacție violentă după ce un fotograf l-a întrebat dacă Bianca Censori are putere de decizie în relația lor

Kanye West a fost implicat într-o altercație verbală care a devenit fizică, luni, în Los Angeles, când a fost întrebat dacă soția sa, Bianca Censori, are „liberul arbitru” în relația lor. Rapperul, în vârstă de 46 de ani, a fost la un eveniment pentru a-l susține pe artistul Charlie Wilson, în vârstă de 71 de ani, în timp ce acesta primea o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Întrebarea adresată de către fotograf a venit în contextul în care o sursă din interior a declarat pentru DailyMail.com că artistul premiat cu Grammy i-a interzis soției sale, în vârstă de 29 de ani, să folosească rețelele de socializare pentru a o proteja de comentariile negative.

Kanye West, reacție violentă în public

În incidentul de luni, în timpul zilei, West, fostul soț al lui Kim Kardashian, a fost surprins de camerele de filmat în timp ce a smuls un telefon din mâna unui fotograf care a început o serie de întrebări care l-au supărat.

@kanyewestlover911 Preach Ye 🖤 #kanyewestlover911 #kanyewest #fyp #hiphop #rap ♬ original sound – Kanyewestlover911

„Hei Kanye, ce mai faci, mă bucur să te văd. Oamenii vor să știe, dacă Bianca are liberul arbitru? Unii oameni spun că o controlezi”, a spus fotograful.

În clipul publicat pe TMZ, se vede Kanye West i-a apucat apucat telefonul și i-a cerut fotografului: „Nu veni să mă întrebi chestia asta stupidă”, a spus el. „Sunt o persoană, frate”.

West, care era îmbrăcat într-un outfit complet negru, inclusiv cu o mască pe toată fața, l-a întrebat pe fotograf de ce a avut tupeul să-i pună „niște întrebări stupide și lipsite de respect despre soția lui” în loc să-l întrebe despre chestiuni mai pertinente, cum ar fi dreptul de acces și drepturile părintești în ceea ce privește cei patru copii pe care îi are cu fosta soție. West a continuat cu întrebările sale, în timp ce fotograful a cerut telefonul înapoi.

„Ai întrebări despre asta sau faci parte din sistem?”, a spus el. „Înțelegi ce vreau să spun? Înțelegi ce spun eu? Răspunde la întrebare – eu ar trebui să răspund la întrebările tale – răspunde-mi la întrebări, a spus el. Am telefonul tău acum. Mă vor aresta pentru că ți-am luat telefonul, arestează-mă pentru că ți-am luat telefonul atunci”, ignorând orice potențiale consecințe pentru că i-a luat telefonul fotografului din mână și a refuzat să i-l dea înapoi.

West s-a descris ca fiind un „supererou adult” și „o legendă”, în timp ce a continuat să îl ia la rost pe fotograf. Femeia i-a cerut din nou telefonul înapoi, în timp ce însoțitorii și organizatorii puteau fi auziți încercând să îl calmeze pe West la evenimentul pentru care se afla acolo de la bun început. West i-a cerut acesteia numele și adresa și s-a oferit să îi dubleze salariul printr-un loc de muncă pentru el, înainte de a-i da persoanei respective telefonul înapoi.

Rapperul, acuzat că își controlează soția

O sursă a declarat pentru DailyMail.com că utilizarea de către Censori a rețelelor sociale s-a schimbat pe fondul relației cu West.

„Bianca a avut întotdeauna social media și a fost activă pe ea – până când s-a căsătorit cu Kanye”, a spus sursa. „El nu vrea ca ea să aibă social media pentru că el crede că o va răni dacă va trebui să citească lucrurile urâte pe care le spun oamenii. A convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece pare o altă formă de control”.

Citește și:
De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: „Niciodată nu am căutat perfecțiunea…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people