Kanye West, mesaj pentru „cea mai frumoasă” soție, Bianca Censori, de ziua ei de naștere: „Te iubesc atât de mult”

Kanye West i-a făcut o urare emoționantă soției sale, Bianca Censori, de ziua ei de naștere.

Kanye West, mesaj pentru "cea mai frumoasă" soție, Bianca Censori, de ziua ei de naștere: "Te iubesc atât de mult”

Kanye West a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și sărbători soția, Bianca Censori, cu ocazia împlinirii vârstei de 29 de ani. Rapperul a postat un mesaj emoționant pentru partenera sa de viață, pe care o numește cea mai frumoasă soție și mamă vitregă.

Kanye West, urare emoționantă pentru Bianca Censori

Omagiul adus de rapper a inclus un prim-plan al feței lui Censori. Kanye West a postat pe pagina sa de Instagram imagini cu partenera sa de viață, care a sărbătorit aniversarea de 29 de ani. De asemenea, West,  care împarte patru copii cu fosta soție Kim Kardashian, a numit-o pe fosta angajată  Yeezy „cea mai uimitoare mamă vitregă a copiilor lor”.

„La mulți ani pentru cea mai frumoasă, super rea muză și inspirată artistă masterandă în arhitectură 140 IQ care mă iubește alături de mine în fiecare zi când jumătate din lume mi-a întors spatele… Te iubesc atât de mult, îți mulțumesc că ți-ai împărțit viața cu mine”, a scris rapperul prin intermediul Instagram sâmbătă.

West și Censori s-au căsătorit în secret în decembrie 2022 – la o lună după ce a rezolvat divorțul său cu Kardashian. Cei doi au făcut publică relația lor în luna următoare și, de atunci, au întors capetele cu momente controversate și o mulțime de ținute transparente.

Când a apărut vestea căsătoriei lor, despre care nu se știa că este legală la momentul respectiv, o persoană din interior a declarat pentru Page Six că noua relație a lui West a făcut ca familia Kardashian să fie nervoasă.

„Așteaptă să vadă dacă el depune actele de căsătorie legală”, a declarat sursa. „Sunt nervoși pentru că, dacă este real, ea ar face parte din viața copiilor.”

Relația controversată a celor doi

De la debutul lor public, West, în vârstă de 46 de ani, și Censori au rămas unul lângă celălalt aproape fără întrerupere. De asemenea, Censori a fost văzută de câteva ori în timpul unir ieșiri în familie cu copiii lui West. Cuplul a mers la biserică împreună cu fiica cea mare a lui West, North, iar mai târziu au mers într-o excursie de grup la Disneyland.

Cel mai recent, Censori a fost văzută alături de Chicago în timpul controversatei petreceri de lansare de album a lui West din decembrie 2023, unde rapperul a fost văzut pe scenă cu o mască aparent inspirată de Klu Klux Klan, în timp ce artistul și fiica sa de 10 ani cântau pe scenă.

În ceea ce privește referirea lui West la momentul în care „jumătate de lume i-a întors spatele” rapperului, Censori a rămas alături de West în mai multe situații în 2023, când acesta a făcut remarci antisemite. West a fost criticat pentru prima dată în decembrie 2022, când a apărut la emisiunea „InfoWars” a lui Alex Jones și se pare că l-a lăudat pe Hitler.

Ceea ce a urmat a fost un șir de brand-uri care lucrau cu rapperul devenit designer de modă, precum Adidas și GAP, renunțând la contractele cu West și condamnându-i cuvintele. În pofida consecințelor, West și-a reluat sentimentele luna trecută, într-un discurs de 10 minute, în care a reluat comentariile antisemite din trecut.

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la Globurile de Aur 2024 (GALERIE FOTO)

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people