Kanye West, mărturisiri controversate într-un mesaj către Elon Musk: „Am semne de autism de la accidentul meu de mașină”

Kanye West i-a dezvăluit lui Elon Musk detalii controversate legate de accidentul său de mașină și relația cu Kim Kardashian.

Kanye West, mărturisiri controversate într-un mesaj către Elon Musk: "Am semne de autism de la accidentul meu de mașină"

Kanye West susține că accidentul de mașină pe care l-a avut în 2022 i-ar fi provocat autism și spune că fosta sa soție, Kim Kardashian, îi ține pe copii departe de el, într-un mesaj controversat către Elon Musk. Creatorul Yeezy i-a cerut prietenului său, Ian Connor, să publice capturi de ecran pe Instagram ale pretinselor sale mesaje către cofondatorul Tesla, în care el a declarat, de asemenea, că nu este bipolar.

Kanye West susține că are semne de autism

Kanye West a dezvăluit pentru prima dată că a fost diagnosticat cu tulburare bipolară în 2018, dar ani mai târziu a susținut pe Twitter că a fost „diagnosticat mental greșit”. În noile mesaje, controversatul rapper a invocat-o și pe fosta lui soție, Kim Kardashian, spunându-i lui Musk că „nu poate să o privească pe Kim ținându-i copiii departe de el”.

„Nu trebuie să mai vorbești niciodată cu mine, dar dacă vorbim, natura relației trebuie să se schimbe, nu sunt bipolar, am semne de autism de la accidentul meu de mașină din 2002”, a spus el, referindu-se la celebrul său accident care a condus la piesa lui, „Through the Wire”.

Rapperul și-a încheiat aparentele mesaje atacându-l pe Elon Musk pentru că l-a descris drept „prieten”, astfel încât West să-și poată aduce „audiența pe platforma lui aflată în dificultate,” referindu-se la Twitter. Connor, care este stilist, a împărtășit și un text al lui West prin care îi spunea să facă mai multe capturi de ecran „publice.”

Kanye West a recurs la acest gest după ce a fost interzis de pe platformă în urma unei serii de dezvăluiri antisemite, dintre care una l-a implicat pe rapperul Diddy: „Te voi folosi ca exemplu pentru a arăta poporului evreu care ți-a spus să mă suni că nimeni nu mă poate amenința sau influența”, i-a răspuns el rapperului.

Deși West a susținut că fosta lui soție îi ține pe cei patru copii departe de el, acesta a fost fotografiat cu fiul său, Saint, la un meci de fotbal în Italia în urmă cu doar câteva săptămâni.

Rapperul și Bianca Censori sunt căsătorți în mod legal

Kim Kardashian și Kanye West au fost căsătoriți din 2014 până în 2022, iar Ye s-a căsătorit în secret cu Censori, 28 de ani, în decembrie anul trecut. Dacă până acum lucrurile erau neclare, presa nereușind să afle cu certitudine dacă Kanye West și Bianca Censori sunt căsătoriți legal, Daily Mail a anunțat recent că cele două vedete și-au oficializat relația. Potrivit publicației, Kanye și Bianca s-au căsătorit legal pe 20 decembrie 2022 în Palo Alto, California. În actele oficiale, Bianca s-a semnat sub numele său complet, în timp ce West a ales să folosească numele Ye.

În plus, o sursă apropiată a vorbit despre decizia lui Kanye de a face pasul cel mare, la doar o lună după ce a finalizat divorțul de Kim Kardashian. Aceasta a declarat că cei doi s-ar fi căsătorit din „motive religioase”, deoarece rapper-ul și-a promis că se va abține de la sex până la momentul nunții.

„Kanye o numește muza lui și adoră să o îmbrace”, a dezvăluit sursa pentru Us Weekly, adăugând și că artistul în vârstă de 46 de ani, este „foarte îndrăgostit” și „inspirat” de soția sa, în vârstă de 28 de ani.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people